Klantenservice Medewerker bij Securitas Geldrop

Houd je superheldencape in de aanslag want jij kunt de nieuwe super(wo)man worden bij de alarmcentrale van Securitas. Als Klantenservice Medewerker help jij alle klanten uit de figuurlijke brand en sta jij bij elke storing telefonisch paraat. Reageer vandaag nog op deze bijbaan in Geldrop!
 • Voor klantgerichte, nuchtere en stressbestendige studenten;
 • Goed te combineren met je studie: minimaal 16 uur p.w. beschikbaarheid in de avonden en in het weekend voor minimaal 12 maanden;
 • Werken voor klanten van meer dan 400 verschillende bedrijven;
 • Zeer afwisselend werk: geen dag is hetzelfde.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Alert TeleServices, de alarmcentrale van Securitas, is gespecialiseerd in storingen en calamiteiten. Hier worden klanten van een groot scala aan bedrijven geholpen, van woningbouwverenigingen tot aannemers. Buiten de openingstijden ben jij de redder in nood en hét aanspreekpunt voor de verschillende klanten. Daarnaast zijn er klanten die 24/7 worden doorgeschakeld naar Teleservices.

Jij gaat aan de slag in een hardwerkend en sociaal team van zo’n 70 medewerkers waar de Brabantse gezelligheid ruimschoots aanwezig is. Iedere dag is anders en elke dag kom je weer in contact met nieuwe mensen. Wie van afwisseling houdt, is hier aan het juiste adres!

Werkzaamheden

Jij bent de onmisbare schakel voor de klanten van Alert. Of iemand nu met z’n auto voor een dichte slagboom staat of er een technische storing is: jij hebt het onder controle. Alle storings- en calamiteitenberichten komen bij jou binnen en jij regelt het door klanten goed verder te helpen. Kortom: jij houdt je hoofd altijd koel en bent degene die met (creatieve) oplossingen altijd klanten verder weet te helpen.

Bij Securitas wordt er ook in jou geïnvesteerd. Of je nu liever tennist of voetbalt: via het lifestyleprogramma worden er tal van activiteiten georganiseerd waar je aan mee kunt doen. En dat is niet eens alles. Er zijn ook trainingen en opleidingen waar je aan deel kunt nemen zodat je jezelf ontwikkelt tot een echte Alert-expert: bij Securitas kan het dus allemaal.

Functie-eisen

 • Je bent MBO-, HBO- of WO-student en je bent ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en bent een echte teamplayer;
 • Je bent klantgericht: je biedt een luisterend oor en denkt in oplossingen;
 • Je bent nuchter en kunt omgaan met stress.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent minimaal 16 uur beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15:30 tot 22:30 uur. In het weekend kan je je beschikbaarheid opgeven tussen 08:00 en 22:30 uur. Je kunt wekelijks zelf je uren inplannen, waardoor deze bijbaan perfecte te combineren is met studie- en andere activiteiten!
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht