Contentmarketeer bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
32 - 40 uur

Maak kennis met SUSA

Al bijna 75 jaar staan studenten bij ons op de eerste plaats, en dat merk je. Samen met ruim 100 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: “Zorgen dat studenten flexibel kunnen werken”. Wij zorgen dat ze alles uit hun studentenleven kunnen halen wat erin zit! Werken bij SUSA betekent werken met goed ingerichte processen (want; 75 jaar ervaring😉) en veel schakelen met like-minded collega’s van verschillende afdelingen. We strijden samen voor mooie resultaten én die worden ook zeker gevierd; met borrels, sportsessies, ontspanningsmassages (tijdens werk!) en zo kunnen we nog wel even door. Klinkt dit goed? Mooi, want wij zoeken een nieuwe collega!

De functie

Dat de studenten bij ons op één staan, maakt dat wij studenten als geen ander kennen en begrijpen. Wij weten precies wat er speelt en dragen dat uit! Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze uitgebreide verslaggeving van de studentenprotesten, een speciale studenten-pagina voor de verkiezingen van 2021, en het verwelkomen van nieuwe lichtingen op creatieve manieren tijdens de introductieweken. Zo laten we zien dat we alle facetten van het studentenleven anno 2021 begrijpen. We voorzien onze volgers van memes, tips, blogs en gaan we bijvoorbeeld de straat op om actualiteiten te bespreken!

Het leukste? Jij kunt hier de hoofdrol in gaan spelen! Als onze nieuwe content marketeer bedenk en maak jij die content die onze doelgroep wil zien. Dit doe je natuurlijk vanuit het oogpunt van de doelgroep en volledig in lijn met onze nieuwe strategie. Zo zorg je dat (nog😉) meer studenten ons leren kennen, ze staan te springen om via ons aan de slag te gaan en natuurlijk nooit meer weg willen.

We staan aan de vooravond van een dikke vette rebranding, zowel van onze stijl als strategie. Daarnaast vieren we in 2022 ons 75-jarig jubileum en gaan we groots uitpakken, er is dus geen beter instapmoment!

In het kort

  • Wij zoeken een gedreven en creatieve Contentmarketeer die de studentendoelgroep door en door kent;
  • En klaar is om met onze nieuwe strategie, de rebranding en ons aankomende lustrum het merk SUSA naar een volgend niveau te tillen;
  • Je komt te werken in een gezellig en ambitieus team (deels bestaand uit studenten);
  • De locatie is ook niet mis, ons hoofdkantoor is een gezellig kantoor in de mooiste straat van Utrecht: de Maliebaan.

Onze ideale nieuwe collega;

  • Heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Multimedia Design;
  • Heeft een half jaar tot een jaar werkervaring binnen het marketing-werkveld (mag ook middels een stage of een aantoonbaar relevante bijbaan);
  • Ervaring met productie is een pré;
  • Is een social media-addict en praat met stickers en gifjes;
  • Kan content bedenken, maar ook maken. Dus; basisskills Adobe programma’s als Photoshop, Indesign & Premiere pro.

Werken bij SUSA

Zijn jij en SUSA een match made in heaven? Dan ga je werken met enthousiaste en gedreven collega’s en voor vette opdrachtgevers. Daar krijg je uiteraard lekker voor betaald, met een marktconform startsalaris tussen de €2400 en €3000 en mogelijkheden om hierin te groeien. Je leert veel in de praktijk en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Tot slot hebben we fijne extra arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime vakantiedagen (en optie tot bijkopen tot 39 dagen), ons sportprogramma met bootcamp, yoga en kickboks en veel georganiseerde en spontane (online) gezelligheid met collega’s.

Enthousiast?

Mooi! Stuur je CV en korte motivatie (in welke vorm je wilt) vóór 1 augustus naar sollicitanten@susa.nl.