Sales Agent Snel Betaald bij ABN AMRO

Plaats
Landelijk (vanuit huis)
Aantal uur
16 - 24 uur
Salaris
€ 14,00 per uur

Weet jij met jouw enthousiasme en daadkracht iedereen te overtuigen en ben je geen opgever? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je commerciële skills verder ontwikkelt en in contact komt te staan met ondernemers binnen het MKB? Zoek dan niet verder en solliciteer dan nu als Sales Agent Snel Betaald bij ABN AMRO!

In het kort

 • Voor commerciële studenten met een vlotte babbel en een gezonde dosis lef;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00;
 • Goed salaris: €14,00 bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Werkervaring opdoen bij een internationale bank.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

ABN AMRO heeft speciaal voor ondernemers en andere MKB-klanten een nieuw, innovatief en sympathiek product ontwikkeld: Snel Betaald. Hiermee kunnen zakelijke klanten hun openstaande facturen aan ABN AMRO verkopen. ABN AMRO betaalt dit in plaats van dertig tot zestig uur later, binnen 24 uur aan hen uit. Op deze manier kunnen klanten meteen weer in de toekomst investeren!

Heb jij affiniteit met financiën gecombineerd met een vlotte babbel? In de functie van Sales Agent voor Snel Betaald neem jij contact op met de zakelijke klanten van ABN AMRO die in de doelgroep vallen van het nieuwe product. Door middel van telefonisch contact maak jij jouw klanten enthousiast om het slimme product te gaan gebruiken. Hierbij geef jij de inzichten, context en ‘triggers’ die nodig zijn om onze klant te laten begrijpen wat Snel Betaald is, hoe het in de specifieke klantsituatie kan bijdragen aan de business, of hoe het hun onderneming verder kan helpen groeien.

Over de opdrachtgever

ABN AMRO is een bank die handelt in de context en realiteit van nu, de klant met open visie benadert, leert van haar ervaringen en een optimale service bovenaan heeft staan. Naast een volledig producten- en dienstenpakket biedt ABN AMRO haar particuliere en zakelijke klanten ook financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk. Hét uitgangspunt van de bank is het inspelen op de veranderende markt en de behoeften van haar klanten, precies waar deze tijd om vraagt.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een HBO- of WO-student en beschikbaar voor de komende drie maanden; 
 • Je bent commercieel; 
 • Je bezit over de nodige dosis enthousiasme, inlevingsvermogen en overtuigingskracht; 
 • Je bent communicatief zeer vaardig;
 • Je kan telefonisch een klik maken met de klanten – en je bent in staat het sympathieke en innovatieve karakter van het product over te brengen op onze klant.

Werktijden en beschikbaarheid

Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar voor ten minste 4 maanden. Je kunt jouw beschikbaarheid opgeven van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Coronamaatregelen

Ook bij ABN AMRO houden ze zich aan de geldende coronamaatregelen. Dit heeft voor jou als gevolg dat de eerste twee trainingsdagen op kantoor zullen plaatsvinden, het werken daarna zal volledig vanuit huis zijn. Het is dus van belang dat je bezit over een rustige thuiswerkplek en goed internet! Vanuit ABN AMRO zal je een laptop en headset ontvangen, zodat je thuis goed aan de slag kunt. Daarnaast hebben ze dagelijks calls met alle SUSA-studenten. Zo blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het team en leer je jouw collega’s goed kennen!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature