Klantenservice Medewerker Rotterdam

Draag jij graag je steentje bij aan een groenere wereld? Als Klantenservice Medewerker bij Greenchoice weet jij problemen van klanten van A tot Z op te lossen. Solliciteer snel!
 • Voor sociale en communicatieve HBO- of WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 20:00 uur en op za tussen 08:30 en 17:00 uur;
 • Lekker verdienen: €10,62 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Aan de slag bij een duurzame energieleverancier waarbij je klanten écht helpt.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Kies jij voor groen? Dan is er zeker een match met de Rotterdamse energieleverancier Greenchoice. Help jij als Klantenservice Medewerker mee om het mooie doel - 100% groene energie uit Nederland in 2020 - te realiseren?

Bij Greenchoice aan het Kruisplein in Rotterdam heerst een relaxte, informele sfeer en werk je in een hecht en behulpzaam team. Of je nu flex of vast werkt, iedereen helpt elkaar en iedereen is gelijk. En, in het jonge en energieke team is altijd ruimte voor initiatief!

Werkzaamheden

Als Klantenservice Medewerker ben je een echte allrounder. Je volgt eerst een training om klanten telefonisch te helpen en later leer je meer over e-mail en pak je ook administratieve taken op. Je wordt zo opgeleid dat je zoveel mogelijk vragen zelf kunt beantwoorden. Van het doorgeven van meterstanden tot vragen over slimme meters of nota’s: je helpt de klant in het hele proces. Je hoeft je niet aan een script te houden. Je mag jezelf zijn en persoonlijke gesprekken voeren, maar je wordt vanzelfsprekend wel gecoacht op structuur, vriendelijkheid en leiding nemen. Dat je net dat stapje extra zet om de klant echt te helpen, merk je zeker terug uit de tevreden reacties.

Functie-eisen

 • Je bent een klantvriendelijke HBO- of WO-student;
 • Problemen oplossen doe jij van begin tot eind;
 • De Nederlandse taal ken je als je broekzak, maar je weet je ook te redden in het Engels;
 • Je bent betrokken bij de organisatie en gelooft in het product en de idealen van Greenchoice;
 • Je voelt je verantwoordelijk en bent een harde werker;
 • Je bent zeer sociaal en belangstellend naar klanten.

Loonindicatie

€10,62 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar om te werken. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 08:30 en 17:00 uur.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.