Online Klantenservice Medewerker bij Caiway

Plaats
Schiedam
Aantal uur
16 - 24 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 11,01 per uur
Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technische snufjes, is het herstarten van een router voor jou geen enkel probleem of kun je niet wachten tot het 5G-netwerk er ein-de-lijk is? Ga dan aan de slag als Online Klantenservice Medewerker bij Caiway! Ben je niet zo technisch aangelegd, maar zou je dit wel graag willen zijn? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren!

In het kort

 • Voor communicatief vaardige kandidaten die oplossingsgericht zijn; 
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m zo tussen 13:00 en 21:00 uur;
 • Werken bij een groeiende organisatie in de richting van internet-, telefonie- en televisietechniek;
 • Goed salaris: verdien €11,01 per uur (dat is €11,89 incl. vakantiegeld)!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Online Klantenservice Medewerker beantwoord je zowel verkoop- als servicegerichte vragen. Je bent dagelijks actief op internet en communiceert rechtstreeks met de klant via chat. 

Dat maakt de werkzaamheden heel afwisselend. In het ene gesprek help je de klant om het bestelproces vlot te laten verlopen, terwijl je in het volgende gesprek de knelpunten omzet naar kansen en de ontevredenheid naar ambassadeurschap ombuigt. 

Je gaat actief het dialoog aan met de klant met uiteenlopende vragen over de producten en diensten en sluit het gesprek pas af als de klant een wow-gevoel heeft. Je beschikt dan ook over veel empathisch vermogen en denkt out of the box om nieuwe ideeën toe te passen en/of te reageren op de klanten. Communicatieve skills zijn dus een echte must have!

Ik houd ervan om mezelf te blijven uitdagen. Een vriend van me vertelde over zijn bijbaan bij serviceprovider Caiway, waar hij heel enthousiast over was. Ik wist nog weinig van het bedrijf af, maar de bijbaan klonk zo chill dat ik dit nieuwe vakgebied graag wilde ontdekken.

Iris Butter

Werkzaam bij Caiway

Over de opdrachtgever

Caiway is een service provider gevestigd in Schiedam. Met ruim 200 professionele medewerkers levert Caiway al meer dan 30 jaar diensten en services voor televisie, radio, internet en telefonie. Daarnaast zijn ze de op een na grootste glasvezelprovider van Nederland! Caiway hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Goed luisteren gaat boven mooie praatjes. En kundige, persoonlijke service is minstens zo belangrijk als een snelle en betrouwbare verbinding. Inmiddels hebben zij ruim 200.000 klanten in Nederland en zijn ze nog lang niet uitgegroeid. Ze hopen om in de nabije toekomst zo'n 500.000 huishoudens toegang te geven tot de allermodernste netwerken!

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt minimaal MBO4/HBO/WO werk- en denkniveau; 
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift;
 • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht en een commerciële instelling;
 • Je hebt (aantoonbare) interesse in internet-, telefonie- en televisietechniek.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 9 maanden. De werktijden liggen van maandag t/m zondag tussen 13:00 en 21:00 uur, waarbij 2 avonden en beschikbaarheid in het weekend opgeven een vereiste is.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature