Zomerbijbaan: Mobiliteitshulpverlener bij SOS International

Plaats
Amsterdam
Aantal uur
16 - 40 uur
Salaris
€ 11,85 per uur

Wil jij de held op afstand zijn die alle reisproblemen van vakantiegangers oplost? Ga dan aan de slag als Mobiliteitshulpverlener bij SOS International! Een afwisselende en flexibele bijbaan in Amsterdam waar geen dag hetzelfde is! Klinkt als de ideale zomerbijbaan, toch?

In het kort

 • Afwisselende zomerbijbaan voor enthousiaste studenten die in oplossingen denken;
 • Een bijbaan die voldoening geeft omdat je mensen kunt helpen bij pech tijdens hun vakantie;
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 07:30 en 22:00 uur;
 • Lekker salaris van €11,85 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Wanneer je onderweg bent en net lekker in de auto zit, gaat er een rood lampje op het dashboard branden. Shit, autopech. Gelukkig kan je dan SOS International bellen. Zij helpen je weer op weg in binnen- en buitenland! Als Mobiliteitshulpverlener is het jouw taak om Nederlandse reizigers te helpen met pech onderweg. Als iemand je in paniek opbelt, houd jij je hoofd koel en maak je een inschatting van de ernst van de situatie. Je hebt goed geluisterd naar de klant en weet precies welke stappen je nu moet ondernemen. Doordat je de klant op de hoogte houdt, bewaar je de rust en zorg je dat er zo snel mogelijk hulp komt. Yes, weer een klant geholpen, daar krijg jij energie van!

Heb je al een beetje technische kennis? Dat is erg handig! Maar, ook als je nog niet zo veel technische kennis hebt, word je getraind zodat je klanten zo snel mogelijk kan helpen. Na deze training weet je precies wanneer er een hulpdienst gestuurd moet worden of juist vervangend vervoer moet komen. In deze functie is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb je ideeën over hoe het proces nog efficiënter en beter kan? Geef dat vooral aan, want jouw input wordt erg gewaardeerd. Kortom, de ideale zomerbijbaan waar je niet alleen andere mensen helpt, maar ook jezelf flink ontwikkeld!

Over de opdrachtgever

SOS International mag zich al jaren dé full-service schadespecialist van Europa noemen! In opdracht van grote verzekeraars bieden zij al 45 jaar hulp voor gestrande reizigers. Bij ziekte, een ongeval of bijvoorbeeld autopech, is de alarmcentrale in Amsterdam 24/7 bereikbaar. Ook is SOS International makkelijk te bereiken voor jou met het openbaar vervoer. Woon je in Amsterdam? Dan neem je gewoon de trein, tram of metro naar Bijlmer ArenA station. Ook voor Haarlemse en Utrechtse studenten is SOS International goed te bereiken met de bus.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent de held op afstand die ervoor zorgt dat pech onderweg een stukje minder vervelend wordt;
 • Je denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
 • Je bent besluitvaardig en lost problemen binnen gestelde grenzen op;
 • Je bent enthousiast en positief, dit hoor je terug in jouw stemgebruik;
 • Je bent in juli en augustus minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar in juli en augustus, maar meer werken is ook mogelijk! Je kan iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met zondag tussen 07:30 en 22:00 uur. Je bent bereid om binnen deze beschikbaarheid vroege ochtenddiensten, avonddiensten en ook weekenddiensten te werken deze zomer, omdat er dan veel werkaanbod is.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature