Medisch Klantadviseur bij Equipe Zorgbedrijven

Plaats
Eindhoven
Aantal uur
8 - 12 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,30 per uur
Ben jij een medische student en zoek je een bijbaan in jouw studierichting? Of ben jij geïnteresseerd in de zorg, heb je al klantenservice ervaring en ben je gemotiveerd om dagelijks nieuwe dingen te leren tijdens het adviseren van patiënten? Word dan de nieuwe Medisch Klantadviseur bij Equipe Zorgbedrijven! 

In het kort

 • Medische, zorgzame HBO- en WO-studenten gezocht;
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00;
 • Lekker verdienen: €12,30 bruto per uur (dat is €13,28 incl. vakantiegeld);
 • Voldoening halen uit je werk; je helpt mensen bij het vinden van de juiste zorg.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medisch Klantadviseur ben jij de spil in het web bij Equipe! De eerste week begin je met administratieve taken, zo leer je de fijne kneepjes van het vak en word je rustig klaargestoomd voor het klantcontact. Ben je zover? Dan krijg je ook de telefonische werkzaamheden toegewezen. Met jouw enthousiasme, begrip en luisterend oor bel je patiënten op die de afgelopen week een behandeling hebben gehad. Het is hierbij heel belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen, en mochten er complicaties zijn, je meteen actie onderneemt. Je werkt nauw samen met een team van verpleegkundige die jou kunnen bijstaan zodat de patiënt altijd de juiste informatie ontvangt.

Het is belangrijk dat je iedere patiënt met evenveel aandacht te woord staat. Zo bied je iedere klant de best mogelijke zorg, en kun je na afloop van het telefoongesprek de administratie secuur verwerken. De gesprekken bevatten namelijk gevoelige informatie en gaan over medische kwesties. Dankzij jouw combinatie van nieuwsgierigheid en zelfstandigheid weet jij tijdens ieder gesprek de juiste informatie te achterhalen. Zo geef jij iedere klant de beste en meest complete adviezen. Het brede scala aan werkzaamheden zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is! 

Over de opdrachtgever

Misschien ben je wel bekend met het RTL-programma Lelijke Eendjes? Daar worden patiënten gevolgd bij de Velthuis kliniek, een van de gespecialiseerde klinieken van Equipe Zorgbedrijven. Deze klinieken zitten gevestigd door heel Nederland en dagelijks werken er ongeveer 400 medewerkers om iedere patiënt de beste zorg te geven. Patiënten kunnen bij Equipe terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Korte wachttijden, uitstekende voorlichting en veel aandacht voor goede nazorg. Dat zijn de kernwaarden van Equipe. 

Equipe Zorgbedrijven is echt een informatiecentrum. Je geeft advies over allerlei zorg gerelateerde vragen. Ben je niet helemaal zeker van je antwoord? Dan kan een van de aanwezige verpleegkundigen je altijd de benodigde informatie geven. 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student met een medische achtergrond;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je kunt goed luisteren;
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector; 
 • Ervaring in het klantcontact is een pré; 
 • Je werkt secuur en gaat zorgvuldig om met patiënten informatie en jouw takenpakket.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 8 tot 12 uur per week beschikbaar voor ten minste 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. 

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature