Medewerker thuishulp bij Zorg en Plezier Enschede & Oldenzaal

SUSA Fotografie 02033 (1)
Plaats
Enschede en Oldenzaal
Aantal uur p/w
8 - 14 uur
Salaris
€ 14,80 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& zonnestraal

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Zorg en Plezier ben jij student én zonnestraal voor ouderen. Niet alleen studenten hebben behoefte aan een sociaal leven, een schoon huis en hier en daar wat hulp. Ook ouderen kunnen dit gebruiken! Jij komt in actie als luisterend oor, koffiemaatje en huishoudelijke held! Ouderdom komt helaas met wat gebreken, maar daar kan jij het verschil in maken. Lees snel hieronder verder en ga via SUSA aan de slag bij Zorg en Plezier!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 8 tot 14 uur per week van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Lekker salaris van tussen €14,80 per uur (dit is incl. vakantietoeslag, vakantiedagen en eindejaarsuitkering).

Wat ga je doen?

Mevrouw Van der Poel woont nog op zichzelf, maar helaas kan haar familie niet elke dag van de week langskomen om haar te helpen met het huishouden. Gelukkig ben jij daar om als zonnestraal haar dag te maken! Eenmaal binnengekomen maak je een praatje met de cliënt, drink je een kopje koffie of thee en ga je lekker aan de slag. Denk aan dingen als stofzuigen, dweilen, een bed opmaken, afstoffen, strijken, afwassen, het schoonmaken van de badkamer en keuken en ramen zemen. Sommige cliënten kunnen hier en daar wat eenzaam zijn, daarom is het belangrijk dat je je sociale skills meeneemt. Ze kijken echt uit naar jouw bezoek! We zijn dan ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen dat ze echt een verantwoordelijkheid hebben tegenover de cliënt. Je wordt gekoppeld aan ouderen die bij jou in de buurt wonen, afhankelijk van jouw vervoersmogelijkheden. Er wordt rekening gehouden met jouw postcodegebied. Winnen!

Over Zorg en Plezier

Zorg en Plezier is een organisatie die echt staat voor de verbinding van ZORG en PLEZIER binnen zorgfuncties. Zo zijn er functies in de huishouding (hulp en schoonmaak) en begeleiding (groep en individueel). Bij deze vacature gaat het om de zorgfunctie huishouding.

 

Zorg en Plezier werkt vanuit de uitgangspunten respect en professionaliteit met aandacht voor elke individu. Het bieden van begeleiding, geborgen- en veiligheid en ondersteuning in het verbeteren van de zelfredzaamheid en het behouden van de eigen regie van cliënten staat centraal. De expertise waarmee Zorg en Plezier voorziet in de zorgvraag, zonder voorbij te gaan aan het menselijke geluk van de cliënt, is authentiek.

Jij bent Student&

 • Jij bent HBO- of WO-student;
 • Jij bent minimaal de komende 6 maanden wekelijks 8 tot 14 uur beschikbaar;
 • Jij woont in omgeving Enschede of Oldenzaal;
 • Jij bent een sociale vlinder en hebt een goed inlevingsvermogen;
 • Jij vindt het leuk en belangrijk om wat te kunnen betekenen voor ouderen;
 • Jij bent zelfstandig, betrouwbaar, loyaal en iedereen kan op jou rekenen;
 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Een flexibele studenten bijbaan in Enschede

Klantenservice medewerker zakelijke relaties bij Rabobank

Klantenservice medewerker bij Rabobank