Medewerker Thuishulp bij Zonzorg in Zeist

Plaats
Zeist
Aantal uur
6 - 10 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 14,80 per uur

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als Medewerker Thuishulp bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Lees snel verder!

In het kort

 • Voor verantwoordelijke studenten die voor ouderen het verschil willen maken;
 • Verdien €12,43 bruto per uur (incl. eindejaarsuitkering en excl. vakantietoeslag en -dagen. Incl. vakantietoeslag en -dagen kom het bruto uurloon op €14,80);
 • Zekerheid: 6 tot 10 uur per week van ma t/m vrij van 09.00 - 18.00 uur op vaste momenten in de week.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medewerker Thuishulp neem je huishoudelijke taken van ouderen in Zeist (nabij Utrecht) uit handen. Daarnaast ben je voor je cliënten een luisterend oor en een gezellig koffiemaatje. Jouw werkdag begint met het reizen (per ov, fiets of auto) naar jouw vaste cliënt. Je komt aan en ziet dat meneer van Dijk enthousiast van achter het raam naar je staat te zwaaien! Eenmaal binnengekomen drink je een kop koffie met hem en ga je lekker aan de slag. Hierbij kun je denken aan: stofzuigen en dweilen, bed opmaken, afstoffen, afwassen, sanitair en keuken schoonmaken en ramen zemen.

Naast het schoonmaakwerk ben je veel in contact met jouw cliënt. Als graag geziene Medewerker Thuishulp is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld en een goede balans tussen het werk en gezelligheid weet te behouden. De cliënten kunnen af en toe eenzaam zijn en kijken enorm uit naar jouw komst! Wij zijn dan ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen hoe belangrijk het is dat je de afspraken met cliënten altijd nakomt.

Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij!

Roos Gomes

Medewerker Thuishulp

Benieuwd naar Roos' ervaring als student met een bijbaan in de zorg? Het hele interview lees je hier.

Over de opdrachtgever

Zonzorg stelt alles in het werk om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van iedereen die behoefte heeft aan thuiszorg. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop. Zorg met passie noemen ze dat! Zonzorg wil binnen de thuiszorg een alternatief bieden voor de grote, bureaucratische en onpersoonlijke organisaties welke de thuiszorg branche van oudsher domineren.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent student en de komende 6 maanden beschikbaar om 6 - 10 uur per week aan de slag te gaan;
 • Je bent sociaal ingesteld, hebt inlevingsvermogen en vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
 • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal, iedereen kan op jouw rekenen;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je de komende 6 maanden 6 tot 10 uur per week beschikbaar en ben je minstens 2 ochtenden beschikbaar van 09:00 - 12:00 of 09:00 - 14:00 uur. Je kunt werken in diensten van 2/2,5/3 uur van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur, je werkt minimaal 3 uur op één werkdag en maximaal 8 uur.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature