Medewerker Thuishulp bij Zonzorg

Plaats
Bilthoven
Aantal uur
6 - 12 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,28 per uur
Niet alleen nu, maar ook in de aankomende jaren nemen de tekorten in de zorg enorm toe. Jij kunt eraan bijdragen dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Wil jij een goed betaalde bijbaan mét betekenis? Lees snel verder!

In het kort

  • Voor verantwoordelijke studenten die voor ouderen het verschil willen maken;
  • Verdien €12,28 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
  • Flexibele werktijden: 6 tot 12 uur per week van ma t/m vrij van 09.00 - 18.00 uur en op za van 09.00 - 12.00 uur.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medewerker Thuishulp bied je huishoudelijke ondersteuning en neem je huishoudelijke taken van ouderen in de gemeente Bilt (Utrecht) uit handen.

Jouw werkdag begint met het reizen (per ov, fiets of auto) naar jouw vaste cliënt. Je komt aan en ziet dat mevrouw van der Poel enthousiast van achter het raam naar je staat te zwaaien. Eenmaal binnengekomen ga je lekker aan de slag. Hierbij kun je denken aan: stofzuigen en dweilen, bed opmaken, afstoffen, afwassen, sanitair en keuken schoonmaken en ramen zemen.

Naast het schoonmaakwerk ben je veel in contact met ouderen. Als graag geziene Medewerker Thuishulp is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld. De cliënten kunnen af en toe eenzaam zijn en kijken enorm uit naar jouw komst! Wij zijn ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen hoe belangrijk het is dat je de afspraken met cliënten altijd nakomt.

Over de opdrachtgever

Zonzorg stelt alles in het werk om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van iedereen die behoefte heeft aan thuiszorg. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop. Zorg met passie noemen ze dat! Zonzorg wil binnen de thuiszorg een alternatief bieden voor de grote, bureaucratische en onpersoonlijke organisaties welke de thuiszorg branche van oudsher domineren.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar;
  • Je bent sociaal ingesteld en graag in contact met anderen;
  • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal naar je cliënten toe;
  • Je vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn en hebt inlevingsvermogen;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 6 tot 12 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 6 maanden. Je kunt werken in diensten van 2/2,5/3 uur van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature