Medewerker thuishulp bij de Bilthuysen

Plaats
Bilthoven
Aantal uur
6 - 12 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,28 per uur

Niet alleen nu, maar ook in de aankomende jaren nemen de tekorten in de zorg enorm toe. Jij kunt eraan bijdragen dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Wil jij een goed betaalde bijbaan mét betekenis? Lees snel verder!

Update: Ondanks het coronavirus kan je nog steeds solliciteren op deze vacature. Het sollicitatie- en selectieproces vindt volledig online plaats. Een eventuele kennismaking met de opdrachtgever zal in individuele gesprekken of in kleine groepen plaatsvinden.

In het kort

  • Voor verantwoordelijke studenten die voor ouderen het verschil willen maken;
  • Verdien €12,28 bruto per uur (incl. vakantiegeld);
  • Flexibele werktijden: 6 tot 12 uur per week van ma t/m vrij van 09.00 - 18.00 uur en op za van 09.00 - 12.00 uur;
  • Test innovaties in ouderenhulp en zorg uit, zoals het gebruik van iRobots.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Werkzaamheden

Als Medewerker thuishulp bied je huishoudelijke ondersteuning en neem je huishoudelijke taken van ouderen in de gemeente Bilt (Utrecht) uit handen.

Jouw werkdag begint met het reizen (per ov, fiets of auto) naar jouw vaste cliënt. Je komt aan en ziet dat mevrouw van der Poel enthousiast van achter het raam naar je staat te zwaaien. Eenmaal binnengekomen staat de koffie al klaar en praten jullie eerst gezellig bij. Vervolgens ga je lekker aan de slag. Hierbij kun je denken aan: stofzuigen en dweilen, bed opmaken, afstoffen, afwassen, sanitair en keuken schoonmaken en boodschappen doen.

Naast het schoonmaakwerk ben je veel in contact met ouderen. Als graag geziene gast is het belangrijk dat je sociaal bent ingesteld en in staat bent een praatje te maken met de cliënt. De cliënten kunnen af en toe eenzaam zijn en kijken enorm uit naar jouw komst! Je bouwt dus echt een band op met cliënten en ze rekenen op jouw komst, daarom zijn wij ook echt op zoek naar betrouwbare studenten die snappen hoe belangrijk het is dat je de afspraken met cliënten altijd nakomt.

Benieuwd hoe het is om een bijbaan in de zorg te hebben? Roos vertelt je er alles over in deze blog.

Over de opdrachtgever

Je werkt voor de Bilthuysen. Zij richten zich op zorg, hulp en welzijn voor mensen thuis of in een van hun verzorgingstehuizen. Voor zo’n 500 bewoners van de gemeente de Bilt, vooral ouderen, is het ontvangen van huishoudelijke hulp noodzakelijk om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Zonder de zekerheid van een schoon en opgeruimd huis zou een groot deel van de thuiswonenden moeten wonen in een verzorgingstehuis. Jij zal als Medewerker thuishulp zorgen voor een belangrijke maatschappelijke voorziening.

Je zal deel uit maken van een team dat uit 90! medewerkers bestaat. Samen met jouw team zal je regelmatig uiteten gaan en borrelen tijdens feestdagen. Daarnaast is er mogelijkheid om samen met andere SUSA collega’s tijdens poolbijeenkomsten mee te denken over ontwikkelingen en verbeteringen voor hulp en zorg.

Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij.

Roos Gomes

Medewerker Thuishulp bij De Bilthuysen

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent HBO-WO-student en bent minimaal 6 maanden beschikbaar;
  • Je bent sociaal ingesteld en graag in contact met anderen;
  • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal naar je cliënten toe;
  • Je vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn en hebt inlevingsvermogen;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 6 tot 12 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 6 maanden. Je kunt werken in diensten van 2/2,5/3 uur van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Deel deze vacature