Medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten

Header Zorg
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
10 - 18 uur
Salaris
€ 11,89 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om je handen uit de mouwen te steken en woon je in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost of West? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Werk 10 tot 18 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €11,89* 
 • Bij Cordaan werk je dichtbij huis en krijg je een fietsvergoeding van €1,23 per dag!

* Je bruto uurloon is €11,89 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €15,34. Dat klinkt al een stukkie beter hè? Met uitbetalingen in mei (het vakantiegeld), in november (de eindejaarsuitkering) en uitbetaling van je vrije dagen, verdien jij dus over het hele jaar een lekker zakcentje.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij de held die huishoudelijke taken voor een groot deel uit handen van ouderen gaat nemen! Hiernaast ben je als een luisterend oor en koffiemaatje. Sommige cliënten kunnen hier en daar wat eenzaam zijn, daarom is het belangrijk dat je je sociale skills meeneemt. Ze kijken uit naar jouw bezoek! Je bouwt een band op met de cliënt en hierdoor zorg jij ervoor dat de cliënt veilig thuis kan blijven wonen. Je doet de taken niet alleen, maar je stimuleert de cliënt te helpen waar het kan. Zo blijven de oudjes ook een beetje fit!

Over Cordaan Thuisdiensten

Cordaan Thuisdiensten, onderdeel van Axxicom, heeft één droom: een samenleving waarin mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Waarbij ze zelf nog zoveel mogelijk doen in hun huishouden, met ondersteuning van hun thuishulp waar dat nodig is. Actief, met een netwerk in de buurt en zoveel mogelijk zelf aan het roer. Deze zelfstandigheid is ook terug te zien in de organisatie zelf: jij bent verantwoordelijk voor je eigen planning en cliënten.

Je zal bij Cordaan Thuisdiensten terechtkomen in een zelfsturend team, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de planning en cliënten. Kun je een keer niet tijdens je vaste dienst? Dan ben je vrij om een ander moment in te plannen. Is dat niet mogelijk? Dan heb je een team aan collega’s die jouw dienst over kunnen nemen.
Thuishulp Ondersteuning Huishouden

Jij bent Student&

 • Jij bent minimaal de komende 7 maanden elke week 10 -18 uur beschikbaar;
 • Jij bent een sociale vlinder en vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
 • Jij bent zelfstandig, betrouwbaar, loyaal en iedereen kan op jou rekenen;
 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt

  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst van 3 tot 6 uur net vóór of net ná je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!

 • Gezellig met anderen

  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.

 • Lekker uitbetaald

  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.

 • Werken op fietsafstand

  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit. 

   

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij

Klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank

Medewerker thuishulp bij Tzorg