Medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten

Vind Een Bijbaan
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
10 - 18 uur
Salaris
€ 14,80 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij student én superheld. Zo kan je naast je studie ook wat betekenen voor ouderen. Jij verlicht hun dag als het gaat om huishoudelijke taken, maar maakt deze nog veel leuker door jouw luisterende oor en kletspraatje! Veel ouderen kunnen wat eenzaam zijn, maar hier kan jij het verschil maken. Ook wat betekenen voor anderen? Check snel de vacature hieronder en ga via SUSA aan de slag bij Cordaan Thuisdiensten!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Werk 10 tot 18 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur:
 • Lekker salaris van €11,47 bruto per uur (dit is €14,80 incl. vakantietoeslag, -dagen en eindejaarsuitkering); 
 • Dichtbij huis werken met een fietsvergoeding van €1,20 per dag!

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten ben jij de held die huishoudelijke taken voor een groot deel uit handen van ouderen gaat nemen! Hiernaast ben je als een luisterend oor en koffiemaatje. Sommige cliënten kunnen hier en daar wat eenzaam zijn, daarom is het belangrijk dat je je sociale skills meeneemt. Ze kijken uit naar jouw bezoek! Je bouwt een band op met de cliënt en hierdoor zorg jij ervoor dat de cliënt veilig thuis kan blijven wonen. Je doet de taken niet alleen, maar je stimuleert de cliënt te helpen waar het kan. Zo blijven de oudjes ook een beetje fit!

Over Cordaan Thuisdiensten

Cordaan Thuisdiensten, onderdeel van Axxicom, heeft één droom: een samenleving waarin mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Waarbij ze zelf nog zoveel mogelijk doen in hun huishouden, met ondersteuning van hun thuishulp waar dat nodig is. Actief, met een netwerk in de buurt en zoveel mogelijk zelf aan het roer. Deze zelfstandigheid is ook terug te zien in de organisatie zelf: jij bent verantwoordelijk voor je eigen planning en cliënten.

Je zal bij Cordaan Thuisdiensten terechtkomen in een zelfsturend team, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de planning en cliënten. Kun je een keer niet tijdens je vaste dienst? Dan ben je vrij om een ander moment in te plannen. Is dat niet mogelijk? Dan heb je een team aan collega’s die jouw dienst over kunnen nemen.

Jij bent Student&

 • Jij bent HBO- of WO-student;
 • Jij bent minimaal de komenden 7 maanden wekelijks 10 tot 18 uur beschikbaar;
 • Jij bent een sociale vlinder en vindt het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
 • Jij bent zelfstandig, betrouwbaar, loyaal en iedereen kan op jou rekenen;
 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker. 

Opbouw uurloon

Je bruto uurloon is €11,47.

Daarnaast bouw je het volgende op:

 • Reservering vrije dagen = afgerond €1,45 bruto per uur. Dit is geld dat je spaart voor uitbetaling bij opname van vrije dagen;
 • Vakantiegeld reservering 8,0% = afgerond €0,92 bruto per uur. Dit krijg krijg je uitbetaald in mei;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% = afgerond €0,96 bruto per uur. Dit krijg je uitbetaald in november.
Tel je dit bij elkaar op, dan kom je uit op een bruto uurloon van €14,80. De uitbetaling van je gewerkte uren is in eerste instantie € 11,47 bruto per uur, de rest komt dus later!

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bestaande klanten bij Mediahuis

Bijbaan met betekenis in Amsterdam

Een flexibele studenten bijbaan in Amsterdam