Medewerker Reishulp bij SOS International Amsterdam

Wil jij mensen helpen hun vakantie te redden? Ga dan aan de slag als Medewerker Reishulp bij SOS International! Met jouw flexibele bijbaan in Amsterdam los je door de juiste vragen te stellen en mee te denken alle reisproblemen op. Bij pech onderweg ben jij de rots in de branding.
 • Hulpvaardige HBO- en WO-studenten gezocht;
 • Een bijbaan die voldoening geeft omdat je mensen kunt helpen bij pech;
 • 16 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 22:00 uur;
 • Lekker salaris van €11,85 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

SOS International mag zich al veel langer dé full-service schadespecialist van Europa noemen dan het aantal kaarsjes dat jij op je laatste verjaardagstaart uitblies. Al 45 jaar bieden zij gestrande reizigers hulp in opdracht van grote verzekeraars. Bij ziekte, een ongeval of bijvoorbeeld autopech, is de alarmcentrale in Amsterdam 24/7 te bereiken.

In deze bijbaan is er ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en mag je ook meedenken over hoe het proces nog efficiënter en beter kan voor klanten. Je input wordt dus erg gewaardeerd!

SOS International is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Studeer je in Amsterdam? Dan neem je gewoon de trein, tram of metro naar Bijlmer ArenA station. Ook voor Haarlemse en Utrechtse studenten is SOS International goed te bereiken na een kort busritje.

Werkzaamheden

Als Medewerker Reishulp bij SOS International in Amsterdam help jij Nederlandse reizigers met pech onderweg in het binnen- en buitenland. Daarbij kun je denken aan een ongeval of autopech. Je geeft niet zomaar advies, maar helpt de reiziger echt. Zo beoordeel jij hoe ernstig de situatie is en wat de beste vervolgstappen zijn.

Kan er een hulpdienst op pad worden gestuurd om de auto te maken? Moet er vervangend vervoer komen? Of kan het eenvoudiger worden opgelost?

Vanzelfsprekend word je hierin getraind, maar een beetje algemene technische kennis kan geen kwaad. Zo weet jij bijvoorbeeld dat een oranje of een rood lampje op het dashboard een groot verschil is.

Klinkt dit als de perfecte bijbaan voor jou? Er is plaats voor 25 studenten, dus reageer snel!

Functie-eisen

 • Je bent een hulpvaardige topper die een HBO- of WO-studie volgt;
 • Je denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
 • Je bent besluitvaardig en lost problemen binnen gestelde grenzen op;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Loonindicatie

€11,85 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 en 22:00 uur. Je dient minimaal 12 maanden beschikbaar te zijn en je kan iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag. Bovendien is het in vakanties altijd extra druk, dus dien je minimaal 20 uur te werken!
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht