Medewerker Planning & Klantcontact bij SUSA Zorg

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 - 24 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,00 per uur

Werk je graag met mensen en ben jij die planner die tijdens je studie geen deadline over het hoofd ziet? Dan zit je als Medewerker Planning en Klantcontact op onze Zorgafdeling helemaal op je plek! Met jouw planning skills zorg jij dat onze zorghelden voorzien zijn van een duidelijke planning en dus goed hun werk kunnen doen en zo ouderen optimaal kunnen helpen. Nieuwsgierig? Lees hieronder snel verder!

In het kort

  • Voor studenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met de zorgsector;
  • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 16:30 uur;
  • Een bijbaan met goede doorgroeimogelijkheden;
  • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag als Medewerker Planning & Klantcontact op onze Zorgafdeling. Hier worden alle planningen gemaakt voor de grote zorgklanten van SUSA. Jij bent het aanspreekpunt en orakel voor de studenten als het gaat om de planning, vakantiedagen, ziekte en andere vragen. Je pakt niet alleen het telefonische contact op met onze zorgtoppers, maar ook heb je contact met de opdrachtgevers en cliënten. Voor de studenten verwerk jij beschikbaarheid en de wijzigingen in de planning. Geen vraag is te gek voor jou. Of het nou gaat om een ziekmelding of vakantie aanvragen. Samen met de gezelligste planning-collega’s zorg je ervoor dat de planning kloppen en dat je de studenten voorziet van alle informatie die zij nodig hebben over hun werk. Zo werkt iedereen met een lach op zijn gezicht!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Na aankomst op de Maliebaan maak je een praatje met collega’s terwijl een lekkere cappu of thee je beker vult, jouw dag kan beginnen. En die ziet er altijd verschillend uit. Zo heb je naast het contact met de opdrachtgevers ook contact met de studenten en neem je de administratieve verwerking van de telefonische gesprekken mee. Multitasken geblazen dus! Het contact met studenten gaat voornamelijk over wijzigingen in de planning, ziektemeldingen of vakantieaanvragen. Hoe sneller jij kan schakelen, hoe sneller de student de planning heeft. En hoe sneller de student de planning heeft, hoe relaxter jij verder kan met je verdere werk. Dat wil zeggen; een afwisselende bijbaan in een gezellig team medestudenten!

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Jij weet precies wat een student nodig heeft. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar jij haalt hier ook nieuwe energie uit. Kom maar op met dat plannen!

Wie ben jij?

  • Je bent HBO- of WO-student en studeert nog minimaal 12 maanden;
  • Je hebt bij voorkeur telefonische ervaring en aantoonbare affiniteit met de zorgsector;
  • Je krijgt energie van het schakelen tussen verschillende systemen en situaties;
  • Je staat stevig in je schoenen, ben stressbestendig een een echte teamplayer;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent altijd in voor gezelligheid en een vrijmibo met collega’s.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent per direct beschikbaar om 16 uur per week te werken, waarbij je iedere week zelf je uren kunt inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur. Je dient minimaal één dag in de week om 7:00 uur te kunnen starten en (vrijwel) iedere dinsdag vanaf 12:00 beschikbaar te zijn.

Over SUSA

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een leuk team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een groot SUSA-feest organiseren.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature