Medewerker planning ABN AMRO bij SUSA

SUSA Fotografie 02628
Plaats
Utrecht
Aantal uur p/w
24 - 40 uur
Salaris
€ 14,17 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& puzzel pro

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA ben jij student én puzzel pro. Met jouw skills voor het maken van een strakke planning help jij studenten aan het werk voor ABN AMRO. Je bent het aanspreekpunt voor de studenten en weet alle vragen te beantwoorden. Klinkt goed, toch? Check de gehele vacature en solliciteer!

Deze vacature in het kort

  • Voor accurate hbo- of wo-afgestudeerden die van een flinke puzzel houden;
  • 24 - 40 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 16:30 uur;
  • Een serieuze startersbaan in professionele omgeving met veel verantwoordelijkheid!;
  • Een fijn salaris van €14,17 per uur.
* Je uurloon zal bruto per uur €13,12 bedragen. Dit krijg je wekelijks uitbetaald! Tel hier je vakantiedagen en uren bij op & je komt uit op een bedrag van €14,17. Je kunt zelf bepalen of je dit wekelijks, maandelijks óf eens per jaar uit laat betalen. Net wanneer jij het nodig hebt!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als Medewerker Planning ABN AMRO bij SUSA? Dan ben jij hét eerste aanspreekpunt voor de studenten die werken bij ABN AMRO. Jij houdt je bezig met de planning, vakantiedagen, ziekte en andere vragen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de planningen kloppen en dat je iedereen studentvriendelijk helpt met hun vragen. Zo maak je niet alleen je eigen werk makkelijker, maar ook dat van andere studenten én van ABN AMRO. Hiernaast benader je extra studenten om de bezetting volledig te krijgen. Kortom, een baan met verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot doorgroeien. Je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent: studenten. Niet alleen de student krijgt hier energie van, maar ook jij! Kom maar op met die planning!

Over SUSA

Al bijna 75 jaar staan studenten bij ons op één en dat merk je. Samen met ruim 100 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: “Zorgen dat studenten flexibel kunnen werken”. Dit doen we door middel van het Poolconcept® en onze innovatieve werkwijze, waardoor studenten hun studie op één kunnen zetten en relevante werkervaring opdoen. Bij SUSA werk je met goed ingerichte processen (want; 75 jaar ervaring😉) en schakel je met like-minded collega’s van verschillende afdelingen. We strijden samen voor mooie resultaten én die vieren we; met borrels, sportsessies, ontspanningsmassages (tijdens werk!) en natuurlijk het jaarlijkse SUSA-feest. Sluit je ook bij ons aan?

Jij bent Student&

  • Jij bent minimaal 24 uur tot maximaal 40 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt een hbo- of wo achtergrond en bent de komende 12 maanden beschikbaar;
  • Jij hebt een ‘eerst denken, dan doen’ mentaliteit en werkt nauwkeurig;
  • Jij bent een kei in puzzelen en hebt bij voorkeur ervaring met telefonie;
  • Jij bent altijd in voor een vrijmibo met je collega’s!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar