Medewerker Planning ABN AMRO bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
24 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,08 per uur
Ben jij klaar voor een serieuze bijbaan en heb jij waanzinnige puzzel en Excel skills? Solliciteer dan vandaag nog op de functie van Medewerker Planning bij ABN AMRO!

In het kort

 • Voor accurate HBO- en WO-studenten die van een flinke puzzel houden;
 • Flexibele werktijden: 16 - 40 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur;
 • Een serieuze (bij)baan in professionele omgeving met veel verantwoordelijkheid!;
 • Voor kandidaten met waanzinnige Excel en puzzel skills.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag als Medewerker Planning in het ABN AMRO team van SUSA. SUSA zorgt dat er voor alle studenten die via SUSA bij ABN AMRO werken, wekelijks een goede planning krijgen. Samen met planning-collega’s bij ABN AMRO zorg jij ervoor dat de planningen 100% kloppen. Je houdt je bezig met het maken van een weekplanning voor zo’n 300 studenten en zorgt er in de lopende week voor dat alle wijzigingen worden verwerkt. Je hebt telefonisch contact met studenten over wensen voor de planning, ziekmeldingen en het inzetten van extra studenten om de bezetting op orde te hebben. Daarnaast schakel je ook regelmatig met de teamleiders van ABN AMRO en met WFM over de inzet van de studenten. Met de Poolmanager van SUSA heb je een nauwe samenwerking aangezien jullie beide verantwoordelijk zijn voor een goede inzet van de studentenpool.

Kortom, een super afwisselende en leerzame baan bij 2 prachtige opdrachtgevers! Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de traffic. Je handelt dagelijks de telefoontjes en mailtjes af van studenten. Multitasken zit in je bloed! Een super afwisselende bijbaan voor naast je studie in een gezellig jong team!

Over de opdrachtgever

ABN AMRO behoeft eigenlijk geen introductie meer, maar het is wel fijn om te weten dat ze álles doen voor een optimale service. En dat is precies waar jij ze een handje bij helpt als Medewerker Planning van het SUSA Advies en Service team. Jij zorgt voor de perfecte bezetting op de werkvloer, Hierdoor werk je mee aan het kunnen leveren van de perfecte service wat bijdraagt aan het gemeenschappelijk doel: de klant van ABN AMRO een echte ambassadeur maken.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent sociaal, oplossingsgericht en proactief;
 • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift;
 • Je durft knopen door te hakken en bent niet bang om 'nee' te verkopen;
 • Je hebt een 'eerst denken, dan doen' mentaliteit;
 • Je kan uitstekend overweg met Excel;
 • Je kunt affiniteit en/of ervaring met plannen aantonen;
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze baan ben je 16 tot 40 uur per week beschikbaar voor minimaal de komende 12 maanden, bij voorkeur natuurlijk langer! Je vervult samen met jouw directe collega een fulltime baan, jullie kunnen wekelijks van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur zelf jullie beschikbaarheid op elkaar afstemmen. Je kan werken op meerdere locaties (Nijmegen, Utrecht en Amsterdam), leuk ook als je bereid bent dit af te wisselen.

Coronamaatregelen

Op dit moment werk je bij SUSA deels vanuit huis en deels op kantoor. De inwerkdiensten zullen sowieso op kantoor plaatsvinden, daarna kun je op basis van de beschikbare plekken je inschrijven wanneer je wil!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature