Medewerker Personenhulp Amsterdam

Stel, je vakantie loopt anders dan gepland vanwege fysieke ongemakken. Je wordt ziek of krijgt malaria, help! Dan ben je dolblij met hulp! Die hulp ga jij bieden tijdens jouw bijbaan in Amsterdam. Als Medewerker Personenhulp bij SOS International ben je de rots in de branding.
 • Oplossingsgerichte MBO4-, HBO- en WO-studenten gezocht;
 • 16 uur per week een zakcentje bijverdienen, van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 21:00 uur;
 • Een bijbaan die voldoening geeft, omdat je mensen hun vakantie kunt redden.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

SOS International mag zich al veel langer dé full-service schadespecialist van Europa noemen dan het aantal kaarsjes dat jij op je laatste verjaardagstaart uitblies. Al 45 jaar bieden zij gestrande reizigers hulp (in opdracht van grote verzekeraars). Bij ziekte, een ongeval of autopech bijvoorbeeld, is de alarmcentrale in Amsterdam 24/7 te bereiken.

In deze bijbaan is er ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en mag je ook meedenken over hoe het proces nog efficiënter en beter kan voor klanten. Je input wordt dus erg gewaardeerd!

SOS International is supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer. Studeer je in Amsterdam? Neem dan de trein, tram of metro naar Bijlmer ArenA station. Ook voor Haarlemse en Utrechtse studenten is SOS International goed te bereiken na een kort busritje.

Werkzaamheden

Als Medewerker Personenhulp bij SOS International in Amsterdam help jij Nederlandse reizigers telefonisch met fysieke pech in het buitenland. Denk aan fysieke ongemakken zoals voedselvergiftiging, cardiale klachten, kleiner letsel, etc. Je geeft niet zomaar advies, maar helpt de reiziger echt. Zo is het bijvoorbeeld jouw taak om te beoordelen hoe ernstig de situatie is en een passende oplossing aan te bieden.

Krijgt hij of zij wel voldoende medische hulp? Hoe wordt dit met de verzekering opgelost? Wanneer je met een complex medisch geval te maken krijgt, kan een van de artsen of verpleegkundigen in het team het verder oppakken.

Het is vooral belangrijk dat jij de situatie goed weet in te schatten. Waar bevindt iemand zich? Wat is er precies gebeurd? Naar aanleiding daarvan kun je een dossier opmaken en kan jij de reiziger zo goed mogelijk verder helpen en kun jij iemands vakantie redden!

Klinkt dit als de perfecte bijbaan voor jou? Reageer dan snel!

Functie-eisen

 • Je bent een sociale topper die een MBO4-, HBO- of WO-studie volgt;
 • Je denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
 • Je bent creatief en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je bent besluitvaardig, signaleert problemen en lost deze binnen gestelde grenzen op;
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor ten minste 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 21:00 uur. Tijdens vakanties is er de mogelijkheid meer te werken!
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.