Medewerker Personenhulp bij SOS International

Plaats
Rotterdam e.o.
Aantal uur
16 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 11,85 per uur

Op een ideale vakantie geniet je met vrienden of familie van een zorgeloze reis. Helaas loopt dat niet altijd zoals gepland, een ziekte of een ongeval kan roet in het eten gooien. Dat is wanneer jij in actie komt! Als Medewerker Personenhulp bij SOS International red jij vakanties op een tempo waar Rob Geus bij verbleekt. Zowel telefonisch als via de app help jij reizigers in het binnen- en buitenland met hun fysieke pech onderweg. Een leerzame, verantwoordelijke en dankbare bijbaan!

In het kort

 • Oplossingsgerichte MBO4-, HBO- en WO-studenten gezocht;
 • Lekker verdienen: €11,85 bruto per uur (dat is €12,80 incl. vakantiegeld);
 • Minimaal 16 uur per week een zakcentje bijverdienen, van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 23:00 uur;
 • Een bijbaan die voldoening geeft, iedere dag red jij vakanties.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Stel, je vakantie loopt anders dan gepland door ziekte of een ongeval. Dan ben je heel blij als iemand je kan helpen! En die hulp ga jij die pechvogels bieden tijdens deze flexibele bijbaan. Als Medewerker Personenhulp bij SOS International in Capelle a/d Ijssel ben jij de rots in de branding. Als Medewerker Personenhulp help jij Nederlandse reizigers telefonisch met fysieke pech in het buitenland. Dit kan variëren van fysieke ongemakken zoals voedselvergiftiging en cardiale klachten tot kleiner letsel. Je geeft niet alleen advies, maar helpt de reiziger ook echt. Het is aan jou de taak om te beoordelen hoe ernstig een situatie is en wat de reiziger concreet kan ondernemen om tot een oplossing te komen. 

Over de opdrachtgever

SOS International biedt al 45 jaar hulp aan gestrande reizigers. Dit doen zij in opdracht van grote verzekeraars. Bij ziekte, een ongeval of autopech is de alarmcentrale in Capelle a/d Ijssel 24/7 te bereiken! Hiermee zijn zij de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. Hun motto? Wat voor iemand van waarde is, moet van waarde moet blijven. SUSA en SOS International werken al sinds begin 2018 samen, lees hier meer over de samenwerking.

In deze bijbaan is er ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en mag je meedenken over verbeteringen in het proces. Zelf zijn ze ook druk bezig met het verbeteren van alle processen. Momenteel werken ze met een uniek systeem waarbij hulpverlening en schadeafwikkeling zo goed mogelijk worden geïntegreerd. Alles om de reiziger met pech zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een sociale topper die een MBO4-, HBO- of WO-studie volgt;
 • Je denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
 • Je bent besluitvaardig, signaleert problemen en lost deze binnen gestelde grenzen op;
 • Je bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar minimaal tot half september. Als SOS International tevreden over je is en jij ziet het werk ook zitten, zijn er zeker mogelijkheden om dit te verlengen. Je kunt iedere week zelf je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 23:00 uur en incidenteel in het weekend. Tijdens vakanties is er de mogelijkheid om meer te werken!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature