Medewerker matchday service team bij AFC Ajax

Junpeng Ouyang Avyhjr0yb 8 Unsplash
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
6 - 12 uur
Salaris
€ 11,92 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& teamplayer

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als serviceteam medewerker bij AFC Ajax ben jij student én teamplayer. Je draagt bij aan een geweldige wedstrijdbeleving van jouw mede Ajax-fans op de wedstrijddagen. Zo kan iedereen genieten van een goede pot voetbal. Met jouw analystische vermogen is het geen vraag te gek. Klaar om aan de slag te gaan bij de meest succesvolle voetbalclub van Nederland? Lees verder en ga via SUSA aan de slag bij AFC Ajax!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die affiniteit hebben met voetbal en Ajax in het bijzonder;
 • Flexibele werktijden: aantal uur afhankelijk van het aantal wedstrijden;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €11,92* per uur;
 • Werken tijdens Ajax 1, Ajax Vrouwen en Jong Ajax!
*Het bedrag van €11,92 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €11,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat bij AFC Ajax ben je onderdeel van het service team. Je komt als serviceteam medewerker het team fysiek versterken op wedstrijddagen van Ajax 1, Ajax Vrouwen en Jong Ajax. Je helpt fans met het beantwoorden van hun vragen. Heeft iemand bijvoorbeeld problemen met de Ajax App? Dan help jij dit probleem op te lossen. Jij helpt, ondersteunt en adviseert, zodat iedereen kan genieten van het mooie schouwspel van Ajax. Met jouw communicatie skills voel jij gesprekken en situaties feilloos aan en heb jij geen problemen met het benaderen en te woord staan van alle Ajacieden. Zo wordt iedereen face-to-face én online van A tot Z geholpen.

Over AFC Ajax

AFC Ajax is de meest succesvolle voetbalclub van Nederland en heeft de ambitie om in Europa tot de top van het professionele voetbal te behoren. Hiernaast willen wij talent inspireren, opleiden en ontwikkelen om de legends van de toekomst te worden. Werken bij Ajax betekent werken in een dynamische organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met een beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd. Als grootste club van Nederland gaan we altijd voor het beste!

Jij bent Student&

 • Jij bent flexibel inzetbaar tijdens wedstrijden, in het weekend en in de avonduren;
 • Jij hebt ervaring met mobiele apparaten en systemen;
 • Jij hebt een analytisch vermogen en kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden;
 • Jij bent een kei in communicatie en staat stevig in je schoenen;
 • Jij denkt in oplossingen in en bent een echte Ajax-fan.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar