Medewerker Klantteam bij Menzis Enschede

Vind jij ook dat iedereen recht heeft op de beste zorg? Ga dan aan de slag als Medewerker Klantteam en zet je in voor de klanten van Menzis. Solliciteer snel!
 • Voor communicatieve studenten die zich goed kunnen inleven;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur;
 • Lekker verdienen: €13,17 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Gratis je WFT-Zorgcertificaat halen.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Een groep artsen, apothekers en tandartsen nam ruim 200 jaar geleden een vooruitstrevend initiatief. Ze richtten een ziekenfonds op: de Maatschappij van Voorzorg. Het vertrekpunt? Iedereen heeft recht op zorg. Tegenwoordig staat deze organisatie beter bekend als Menzis.

Bij Menzis is ‘elk menz er één.’ Samen met andere partijen zetten zij zich actief in om goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat jij je thuis voelt en de ruimte hebt om je talent in te zetten. Show ‘em what you got!

Werkzaamheden

Je komt bij Menzis te werken op de afdeling Declaratieverwerking, binnen het vakgebied Klant & Operations. Op deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor een goede, snelle afhandeling en verwerking van alle ingediende declaraties en verzoeken. Je houdt hierbij het digitale proces nauw in de gaten en zoekt constant naar manieren om deze te verbeteren. Niet alleen via de telefoon, maar ook via e-mail, chat en andere kanalen ben je hiervoor veel in contact met de klanten van Menzis.

In deze functie kun je worden ingezet op verschillende domeinen, van fysiotherapie tot mondzorg en van apothekers tot huisartsen. Zo is geen enkele werkdag hetzelfde en leer je ontzettend veel over de verschillende onderdelen van de zorg. Een super gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid dus!

Functie-eisen

 • Je bent een HBO- of WO-student;
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands;
 • Je hebt een proactieve en resultaatgerichte houding;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en gaat probleemoplossend te werk;
 • Je bent analytisch, kan snel schakelen en houdt van samenwerken.

Loonindicatie

€13,17 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor ten minste de komende 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.