Klantenservice Medewerker bij Triodos Bank

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 13,50 per uur

Werk jij niet graag met targets, maar maak jij liever een échte connectie met de klant? Kom dan werken bij een van de meest duurzame banken ter wereld: Triodos Bank. Zij investeren tijd en aandacht in de klant, en hun geld in maatschappelijk verantwoorde projecten. Herken jij je in deze visie? Word dan Klantenservice Medewerker in Driebergen!

In het kort

 • Voor HBO- of WO-studenten die zich verbonden voelen met de missie van Triodos Bank;
 • Lekker verdienen: €13,50 bruto per uur (dat is €14,58 incl. vakantiegeld);
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 uur en 17:00 uur;
 • Upgrade je cv met een Wft-diploma;
 • Werken bij een van de meest duurzame banken ter wereld.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

90% van de klantvragen beantwoord je via de telefoon. De eerste maanden beantwoord je vooral eenvoudige, praktische vragen over internetbankieren, betaalpassen, betalen en sparen. Hierbij krijg je alle vrijheid en ruimte om prettige gesprekken te voeren met de klant. Het is van belang om de kern van de vraag te achterhalen, de juiste oplossingen te vinden en te zorgen dat de klant tevreden ophangt. Dit is een hulpvaardige en sociale functie, en het is soms ook flink aanpoten! Een simpele vraag kan namelijk ook een leuke uitdagende vraag zijn, je weet namelijk nooit wie je aan de lijn krijgt! Heb je de vragen volledig onder de knie? Dan word je ook op de mailing ingewerkt.

Bij Triodos Bank zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden: zo kan je ook doorgroeien naar beleggen en webcare, een baan met veel mogelijkheden dus!

Wft

Om aan de slag te kunnen bij Triodos bank dien je je Wft Basis-certificaat te halen. De gouden regel is: Wft behaald? SUSA betaalt! Een fantastische toevoeging aan je cv, zeker als je later ook in de financiële dienstverlening aan de slag wil! 

Lees meer over Wft

Over de opdrachtgever

Triodos Bank staat voor duurzaamheid en vernieuwing. De bank voert al 30 jaar een actief beleid voor de ontwikkeling van duurzame energiebronnen (zon, wind en biomassa), biologische landbouw, kunst en cultuur, gezondheidszorg, natuur- en milieubescherming en ontwikkelingssamenwerking. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel.

Dankzij het transparante beleid van Triodos Bank weten klanten wat er met hun geld gebeurt. Zij zijn vaak erg enthousiast en trots op het feit dat Triodos Bank hun bank is. Daar mag je als Klantenservice Medewerker op inspelen. Het overbrengen van een goed gevoel is het allerbelangrijkste in het telefoongesprek! Niet voor niets wonnen zij in 2012, 2013 en 2015 de Customer Centric DNA Award voor banken. 

De sfeer op de afdeling Klantcontact is informeel, huiselijk en gezellig. Het is een open en transparante afdeling waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd. Verder wordt er gezellig samen geluncht!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent oprecht, vriendelijk en betrokken;
 • Je voelt goed aan wat een klant nodig heeft en weet een klant het wow-gevoel te geven;
 • Je staat achter de missie van Triodos Bank en weet deze over te brengen in jouw gesprekken;
 • Je kan uitstekend Nederlands in woord én geschrift;
 • Je bent in staat te schakelen tussen Nederlandse en Engelse gesprekken;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan goed omgaan met weerstand.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor minimaal 12 maanden. Je kunt iedere week zelf flexibel je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Het is fijn om via SUSA in dienst te zijn. Als je planning wat flexibeler moet zijn omdat je bijvoorbeeld tentamens hebt, dan kan je via de planningsapp je dienst ruilen met een medestudent die ook bij Triodos Bank werkt. Superhandig!

Sam Visser

Klantenservice Medewerker bij Triodos Bank

Coronamaatregelen

Op dit moment wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt bij Triodos Bank. De trainingen zullen daarentegen wel op kantoor plaatsvinden, dus dan kun je wel vast kennismaken met het prachtige, duurzame gebouw! Tijdens deze trainingen wordt er natuurlijk goed rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature