Medewerker hulpverlening bij SOS International

Vind Een Bijbaan
Plaats
Rotterdam e.o.
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 11,85 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& redder in nood

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker hulpverlener bij SOS International ben jij student én redder in nood! Op vakantie wil je ultiem kunnen relaxen, zonder enige slag of stoot. Maar helaas, het kan zo zijn dat er wat ongevallen optreden… Dat is wanneer jij in actie komt! Als medewerker hulpverlening bij SOS International red jij vakanties in een tempo waarbij Rob Geus net zo snel verbleekt als bij het zien van je studenten badkamer. Telefonisch help jij reizigers in het binnen- en buitenland met hun fysieke pech onderweg. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij SOS International!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die stevig in huis schoenen staan;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week;
 • Lekker salaris van tussen €11,85 bruto per uur (dat is €12,79 inclusief vakantiegeld);
 • Draag je hulpverlenende steentje bij!

Wat ga je doen?

Stel je voor: je buurman ligt heerlijk op een ligbedje in de zon op Ibiza en opeens verloopt zijn vakantie anders dan verwacht door ziekte of een ongeval. Niet getreurd! Jij kan als medewerker hulpverlening de held uithangen en te hulp schieten. Met telefonische hulp voor reizigers met fysieke pech in het buitenland is dit zo opgelost. Je geeft niet alleen advies, maar helpt de reiziger ook echt: aan jou namelijk de taak om te beoordelen hoe ernstig een situatie is en wat de reiziger concreet kan ondernemen om tot een oplossing te komen. Zo help je je buurman toch nog aan een zonnig einde!

Over SOS Hulpverlener

SOS International biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil, voor gedupeerden én voor hun opdrachtgevers. Wat maakt werken bij SOS International bijzonder? De alarmcentrale is altijd open. 365 dagen per week, 24 uur per dag.

Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst.

Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

 • Jij bent HBO- of WO-student;
 • Jij hebt een streepje voor als je ervaring hebt in het klantcontact;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands, Engels en het liefste nog een derde taal;
 • Jij bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar en bent niet bang voor vroege of late diensten;
 • Jij kan knopen doorhakken, bent stressbestendig, empathisch en verantwoordelijk;
 • Jij kan vooruitdenken en overziet de (financiële) gevolgen bij elke actie die jij of je team doet;
 • Jij denkt mee over hoe processen eventueel efficiënter aangepakt kunnen worden.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bij Essent

Customer service agent bij Maersk

Klantcontact medewerker bij Nationale-Nederlanden