Klantenservice Medewerker Debiteurenbeheer bij Youvia

Plaats
Amsterdam Zuidoost
Aantal uur
16 - 24 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 11,54 per uur

Krijg jij het altijd voor elkaar dat iedereen zijn Tikkie betaalt en wil jij lekker bijverdienen op een project van 2 tot 3 maanden? Solliciteer dan nu en ga aan de slag als Medewerker Debiteurenbeheer bij Youvia!

In het kort

 • Voor enthousiaste, communicatief sterke HBO- en WO-studenten;
 • 16 uur per week beschikbaar van ma t/m vrij tussen 09:00 en 17:00 uur voor een periode van 3 maanden;
 • Verdien €11,54 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Je eerste ervaring in debiteurenbeheer!

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Helaas kun je niet meer reageren omdat de deadline is verstreken.

Werkzaamheden

Youvia heeft ongeveer een jaar geleden een naamswijziging gehad van De Telefoongids naar Youvia. Helaas is dit een aantal klanten ontgaan en daardoor zijn een aantal facturen nog niet betaald. In deze tijdelijke outbound functie pak je werkzaamheden op m.b.t. debiteurenbeheer. Je gaat met de klant in gesprek omdat er bijv. een deel van de factuur nog niet is betaald. Daarnaast zijn er vele lichte administratieve werkzaamheden waarbij je het niet schuwt om contact met de klant te zoeken. Daarnaast zal je wellicht af en toe de klantenservice ondersteunen met de telefonie en/of klantreacties. De uitdaging in de functie zit hem in de afwisseling maar ook de weerstand die je van klanten ontvangt en dat is dan ook één van de competenties die je hier gaat ontwikkelen.

Over de opdrachtgever

Je verwacht het misschien niet, maar de geschiedenis van Youvia gaat ver terug. 139 jaar om precies te zijn. In 1881 is Youvia namelijk begonnen als De Telefoongids. Tijden waren toen heel anders: in de eerste telefoongids stonden slechts een handjevol telefoonnummers en de gids was alleen via de telefooncentrale en het postkantoor te bekijken.

In de jaren die volgden, groeide de organisatie uit tot het landelijke symbool voor vindbaarheid. En ontdekte men wat hun passie is: bedrijven zichtbaar maken, zodat ze gevonden worden door klanten. Zo helpt Youvia klanten met hun online aanwezigheid, aan de vindbaarheid en de digitale reputatie. Dit doen ze door alle tools voor online marketing op één plek aan te bieden, in combinatie met persoonlijke begeleiding en advies op maat. 

Dit verwachten wij van jou

 • Je volgt een HBO- of WO-studie of je hebt een tussenjaar;
 • Je hebt een zelfverzekerde houding;
 • Een vlotte babbel en flexibele houding zorgt ervoor dat jij iedere klant goed te woord staat.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor een periode van 3 maanden. Je kunt je beschikbaarheid opgeven van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Zolang de coronamaatregelen in Nederland actief zijn zal je volledig vanuit huis werken, de eerste trainingsdag zal op kantoor plaatsvinden.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Helaas kun je niet meer reageren omdat de deadline is verstreken.

Deel deze vacature