Medewerker contactservice bij Zorg en Zekerheid

Werken Bij Z&Z 5
Plaats
Leiden
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 15,54 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& vraagbaak

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker contactservice bij Zorg en Zekerheid ben je namelijk student én vraagbaak! Doordat je met veel verschillende verzekeringsvragen te maken hebt, kan je je optimaal ontwikkelen en haal je met deze flexibele bijbaan alles uit je studentenleven wat er in zit. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Zorg en Zekerheid!

Deze vacature in het kort

 • Voor klantvriendelijke hbo- en wo-studenten die stevig in hun schoenen staan;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 en 18.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €15,54*;
 • Werken aan je cv bij deze top verzekeraar!

* Het bedrag van €15,54 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,35 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker contactservice ben jij het stralende visitekaartje van Zorg en Zekerheid. Je helpt alle klanten met goede zorg en betaalbare verzekeringen, én zorgt er met jouw advies voor dat klanten de juiste keuzes in verzekeringsproducten maken. Met jouw top service beantwoord je allerlei vragen over vergoedingen, eigen risico en het overstappen van zorgverzekeraar. Ook zet je jouw regel skills in voor de administratie. Een hele gevarieerde bijbaan dus!

Over Zorg en Zekerheid

Deze grote speler is al bijna tweehonderd jaar lang dé regionale zorgverzekeraar in en rondom het Groene Hart. Het bedrijf werkt niet vanuit een winstoogmerk, maar maakt zich sterk voor toegankelijke én betaalbare zorg waarin de gezondheid van de klant te allen tijde centraal staat. Er wordt hier veel waarde gehecht aan een persoonlijke aanpak: ze kennen de huisartsen, apothekers en specialisten en zijn elke dag met hen in gesprek om de samenwerking zo goed mogelijk te organiseren. Bij zo'n topwerkgever wil je toch aan de slag?

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
 • Jij spreekt naast studententaal, ook supergoed Nederlands en kan je redden in het Engels;
 • Jij hebt klantvriendelijkheid voorop staan en stelt je sociaal en belangstellend op;
 • Jij hebt een prettige en duidelijke telefoonstem;
 • Jij bent flexibel inzetbaar en tijdens de kerstvakantie fulltime beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar