Medewerker contact center bij de Efteling

SUSA Fotografie 02506
Plaats
Kaatsheuvel
Aantal uur p/w
12 - 16 uur
Salaris
€ 13,54 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& fantasie fanaat

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker bij het Efteling Contact Center ben jij student én fantasie fanaat! Met jouw enthousiasme en interesse voor het sprookjesachtige park, tover jij bij elke gast een lach op het gezicht! En dat niet alleen. Je ontwikkelt je tot expert op het gebied van communicatie, zodat je elke gast steeds weer verwondert. De Efteling laat menig hart sneller kloppen. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de Efteling? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou!

Deze vacature in het kort

 • Jij hebt een grote passie voor de Efteling;
 • Plan je eigen uren in, 12-16 uur per week van ma t/m vr tussen 09.00 en 18.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €13,54* per uur;
 • Werken in een sprookjesachtige omgeving met een fijn team! 

* Het bedrag van €13,54 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,50 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Steek jij net als Langnek graag je nek uit? Dit is je kans! In de rol van medewerker contact center help je (potentiële) gasten met vragen over openingstijden, tickets of een verblijf in Efteling Bosrijk. Doordat jij net een stapje extra zet om de gasten goed te helpen, weet jij de hoogste gastbeleving te scoren! Yes, daar krijg jij energie van en zo vliegen de dagen voorbij.  Bij het Efteling Contact Center werk je samen met andere studenten, wel zo gezellig! En, jullie delen allemaal dezelfde passie voor sprookjes en fantastische verhalen. Verder heb je vanuit jouw werkplek het theater van Ravelijn op de achtergrond en is het pand net zo magisch als het park zelf. Klaar om in de wonderlijke wereld van de Efteling te werken? Grijp deze kans!

Over het bedrijf

Werken bij de Efteling is niet zomaar een bijbaan. Naast werken in een sprookjesachtige omgeving, biedt de Efteling jou alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dat klinkt goed! Van het leren van een extra taal tot het verbeteren van je communicatieve skills; niets is te gek.  Je wordt in overleg op wisselende dagen ingepland en ondersteunt de collega’s van het Efteling contact center op het kantoor met diverse werkzaamheden. Kortom, elke dag is anders en leer je nieuwe dingen!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en bent minimaal één jaar beschikbaar;
 • Jij vindt het niet erg om in drukke periodes ook het weekend, na studie en tijdens vakantieperiodes te werken;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij werkt graag op de meest unieke en gaafste werkplek van Nederland!

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank

Medewerker thuishulp bij Tzorg

Klantenservice medewerker bij Rabobank