Medewerker alarmcentrale bij Allianz Partners

SUSA Fotografie 02584
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,56 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& onderweghulp

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker alarmcentrale bij Allianz Partners ben jij student én onderweghulp. Je helpt reizigers op het moment dat er iets mis is gegaan tijdens hun vakantie in het binnen- en buitenland. Een bijbaan waarbij je iemand weer kan laten stralen! Klinkt goed, toch? Check hieronder de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Allianz Partners.

Deze vacature in het kort

 • Voor behulpzame studenten graag klaar staan voor de gestrande reiziger;
 • Flexibel je uren inplannen, 16 uur per week van ma t/m zo tussen 09.00 en 22.00 uur, zowel op kantoor als vanuit huis;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €14,56*;
 • Bij Allianz Partners krijg je de ruimte om zowel zakelijk als persoonlijk te groeien!

* Het bedrag van €14,56 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,44 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker alarmcentrale ben jij een rots in de branding voor mensen die gestrand zijn met hun auto. Met jouw creativiteit kom jij met een oplossing en voer je deze uit. Als spin in het web verzorg je de communicatie via mail en telefoon met alle betrokken partijen. Daarnaast ben je ondersteunend verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie rondom de gestrande reizigers.  

Heb je wel klantenservice ervaring maar niet binnen een alarmcentrale? Geen probleem, je wordt het eerste half jaar goed ingewerkt door onder andere mee te kijken en luisteren met je collega's. Op deze manier leer je niet alleen de verschillende opdrachtgevers binnen de voertuighulpverlening kennen maar ook je collega's! Na deze periode krijg je de mogelijkheid om, in overleg met jouw leidinggevende, hybride te werken. Dat betekent dat je 60% van jouw werkweek vanuit huis werkt.

Over Allianz Partners

Vakantie is vaak de mooiste periode van het jaar. Toch kan er altijd iets misgaan. Een ongeval of ziekte bijvoorbeeld. Dan wil de reiziger maar één ding: goed geholpen worden. Onder de commerciële merknaam Allianz Global Assistance staan zij als grootste reisverzekeraar en hulpverlener overal ter wereld voor reizigers klaar. 

Allianz Partners is gespecialiseerd in hulpverlening aan gestrande reizigers in binnen- en buitenland. In geval van nood kunnen reizigers direct contact opnemen met de alarmcentrale. Dag en nacht staan de medische en technische professionals van de alarmcentrale reizigers in het Nederlands te woord. Zij regelen alles met de buitenlandse specialisten. Alleen al in Amsterdam zijn meer dan 175 hulpverleners werkzaam. De hulpverleners hebben direct toegang tot het wereldwijde netwerk en beschikken over een eigen medische database. Hierin staan de medische faciliteiten van ruim duizend ziekenhuizen, klinieken en vliegvelden buiten Europa. Reizigers zijn dus altijd in de beste handen. Waar ook ter wereld. In sommige noodgevallen vliegt er zelfs een verpleegkundige of arts naar de reiziger toe.

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal een jaar beschikbaar;
 • Jij spreekt en schrijft naast perfect studententaal ook perfect Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij staat sterk in je schoenen en durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Jij bent helder en to-the-point in jouw communicatie;
 • Je bent behulpzaam, empathisch en geduldig.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bedrijven bij Rabobank

Een bijbaan met betekenis

Medewerker thuishulp bij Tzorg