Bijbaan: Marketing Assistent Content Utrecht

Ben jij verslaafd aan social media en op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan? SUSA is voor de afdeling Marketing & Communicatie op zoek naar een Marketing Assistent. Een flexibele bijbaan in het centrum van Utrecht!
 • Voor studenten die verslaafd zijn aan social media en ervaring hebben met het schrijven van content;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30 uur;
 • Een bijbaan met goede doorgroeimogelijkheden;
 • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Werkzaamheden

Als Marketing Assistent op de Marketing & Communicatie afdeling van SUSA is je werk zeer divers. Wat jij je daarbij voor moet stellen? We lichten graag een tipje van de sluier op!

Stel: het is dinsdagochtend en je loopt het hoofdkantoor van SUSA binnen. Allereerst check je de meest recente reacties op alle social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Vervolgens spreek je met je collega’s de lopende en nieuwe wervingen door. Bij een nieuwe werving zet jij alle activiteiten uit en schrijf je vacatureteksten, e-mailings en posts waarin je de bijbanen aan studenten verkoopt. Ondertussen komt er een spoedaanvraag tussendoor waarvoor jij snel een toffe post maakt met jouw creatieve Photoshop-skills.

Later die middag moeten er goodiebags voor een studentenpool klaargezet worden en leg jij de laatste hand aan een blog die je vervolgens plaatst op de website. Daarna doe je research naar de studentenpopulatie in Brabant en neem je contact op met verschillende verenigingen over eventuele samenwerkingen. Diverse functie toch?!

Functie-eisen

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding en studeert ten minste nog een jaar. Je opleiding sluit aan bij de functie en ligt bij voorkeur op het gebied van Marketing & Communicatie, Digitale Media of Journalistiek;
 • Je bent verslaafd aan alles dat met social media te maken heeft. De verschillende kanalen kennen geen geheimen voor jou;
 • Je bezit de nodige Photoshop-skills waarmee je onze bijbanen kunt voorzien van mooie beelden;
 • Je bent een zelfstandig werkende, extraverte en enthousiaste persoonlijkheid die graag veel dingen tegelijkertijd doet;
 • Je denkt creatief in oplossingen, je houdt van dingen regelen en bent in staat je zaakjes goed te ordenen;
 • Je bent goed in het schrijven van content over veel verschillende onderwerpen.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor minimaal een jaar. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wil jij bijvoorbeeld één hele dag en twee middagen werken na je college? Dan kan dat gewoon! Ideaal toch?
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht