Medewerker thuishulp bij Buurtdiensten Sittard

Buurtdiensten Groningen
Plaats
Sittard
Aantal uur p/w
6 - 18 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Buurtdiensten ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten, samen met jouw collega's waarin jij aan de slag gaat in een zelfsturend team. Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Voor sociale studenten die het verschil willen maken en goed in teamverband kunnen werken;
 • Plan elke week 6-18 uur in van ma t/m vr tussen 08.30 – 17.00 uur en za tussen 8.00 en 12.00 uur;
 • Lekker betaald: een uurloon van €15,34*, dat iedere maand verschijnt op je rekening;
 • Een fietsvergoeding van €1,23 netto per dag én je krijgt de reistijd tussen cliënten ook vergoed;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
*Je bruto uurloon zal €11,89 bedragen. Je vakantietoeslag van 8% wordt direct bij je uurloon uitbetaald, zo kom je op bruto €12,84 per uur. Tel je daar ook nog je eindejaarsuitkering (wordt uitbetaald in november) en uitbetaling van opgenomen vrije dagen bij op, dan kom je uit op een bruto uurloon van €15,34. Ook krijg je een fietsvergoeding van €1,23 per dag. Je salaris krijg je maandelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Niet lullen, maar poetsen dus! Of toch wel... Naast het schoonmaakwerk ben je namelijk een luisterend oor en maak je hun dag een stukje minder eenzaam. Een kopje koffie (of thee) zul je dus met enige regelmaat drinken. Hierbij weet jij wel de juiste balans te houden tussen hard werken en even kletsen. Jij zal in ieder geval een vaste cliënt toegewezen krijgen en daarnaast de diensten verdelen over jou en je collega's. Samen vormen jullie een zelfsturend team waarbij jullie samen verantwoordelijk zijn voor een groep cliënten. Er wordt dus van je verwacht dat je je betrokken en assertief opstelt.

Het werk als thuishulp kun jij makkelijk combineren met je studie. Wil je werken voor of net na je college? Geen probleem. Je werkt meestal korte shifts, wat goed in jouw drukke studieschema past. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen, want jij zorgt er voor dat ouderen nog fijner, schoner en veiliger in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus!

Over Buurtdiensten - Sittard-Geleen

Buurtdiensten werkt met kleine zelfsturende teams van maximaal 12 mensen. Voor de cliënt is het team altijd makkelijk bereikbaar. Hierdoor kan op een eenvoudige manier aangesloten worden bij de persoonlijke wensen van de cliënt.De taken binnen het team rouleren en worden in onderling overleg verdeeld waarbij rekening wordt gehouden met ieders mogelijkheden en kwaliteiten. Besluiten worden samen genomen. De teams worden ondersteund door een regiocoördinator. Voor hulp of advies kan altijd een beroep gedaan worden op de regiocoördinator. De teams komen regelmatig bij elkaar voor een (digitaal) werkoverleg. Je levert alle vormen van huishoudelijke hulp bij de cliënt thuis. Je hebt vaste cliënten, speelt in op wat er nodig is, kijkt wat de cliënt zelf nog kan en zoekt samen met de cliënt en zijn / haar netwerk naar oplossingen.

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt je afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij hebt inlevingsvermogen en gaat graag in gesprek met anderen;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent voor minimaal de komende 6 maanden voor 6 tot 18 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst net voor of net na je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!
 • Gezellig met anderen
  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.
 • Werken op fietsafstand
  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Tzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!