Een bijbaan met betekenis

Header Zorg
Aantal uur p/w
3 - 16 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& klaar om te gaan

Als student weet je als geen ander dat het belangrijk is om sociale contacten te hebben en goed voor jezelf te zorgen. Helaas zijn er onwijs veel ouderen die dat niet meer (volledig) zelfstandig kunnen en hier dus wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Jij kan de held zijn die hieraan bijdraagt en ervoor zorgt dat deze ouderen nog wat langer fijn op zichzelf kunnen blijven wonen. Wil jij een bijbaan waar je echt wat kan betekenen voor anderen? Lees dan snel verder en ga aan de slag!

Deze vacature in het kort

  • Voor sociale studenten die graag een steentje willen bijdragen;
  • Een lekker salaris van €15,34 per uur (dit is incl. vakantiegeld, reserveringen en eindejaarsuitkering)*;
  • Werk 3 tot 16 uur per week naast je studie;
  • Een maatschappelijke ervaring voor de rest van je leven! 
* Je bruto uurloon zal €11,89 bedragen, dit krijg je maandelijks uitbetaald. Maar tel daar je vakantiegeld en -dagen bij op, dan kom je uit op een uurloon van €15,34.

Wat ga je doen?

In 2025 zal het aantal ouderen zijn gestegen van 750.000 naar 1.250.000. Helaas is het zo dat het zorgpersoneel niet in hetzelfde tempo meegroeit. Er zijn veel te weinig mensen die hun handen uit willen steken om deze ouderen te kunnen helpen. Jij kan eraan bijdragen dat ouderen veel langer veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven leven. Ook krijg je daar nog eens lekker voor betaald! Je krijgt er dus een lekker salaris én een hele hoop waardering voor terug!

Via SUSA kun je aan de slag voor verschillende maatschappelijke organisaties én vind jij die ene bijbaan waarmee je écht een verschil kan maken voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan thuishulp bij een zorginstelling. Je biedt hier naast fysieke hulp in het huishouden ook een luisterend oor aan de ouderen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Klik dus snel op ‘solliciteer direct’ en wij nemen snel contact met jou op over de nieuwste sociale bijbanen met een betekenis!

Jij bent Student&

  • Jij hebt een super goed inlevingsvermogen;
  • Jij bent sociaal en wil anderen graag helpen;
  • Jij bent beschikbaar voor korte diensttijden;
  • Jij bent een echte aanpakker!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Ben jij de technische held die vrienden en familie bellen bij tv- of internetproblemen? Ga dan aan de slag bij DELTA Fiber en krijg meer dan een schouderklopje!

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!