Koerier bij PostNL Utrecht

Ben jij iemand die geniet van ritjes in de auto en zelfstandig werken als ultieme vrijheid ervaart? Dan is deze bijbaan jouw dreamjob! Check snel de vacature en word Koerier bij PostNL in Utrecht.
  • Voor kandidaten die kunnen genieten van ritjes in de auto;
  • Flexibele werktijden: 2 diensten per week van ma t/m vr tussen 15:30 en 23:00 en za tussen 06:30 en 14:00 uur;
  • Cashen: €11,13 bruto per uur (ongeacht leeftijd). Op zaterdagen ontvang je 140% (€15,58!);
  • Een bijbaan met veel vrijheid plus een topwerkgever op jouw cv knallen.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

  1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
  2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
  3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
  4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

675.000 pakketten en 8 miljoen brieven per dag in de Benelux, dat is PostNL. Maar dit alles bezorgen doe je natuurlijk niet alleen. Met ruim 44.000 werknemers is PostNL een van de grootste werkgevers van Nederland. Als pakketbezorger val je onder de unit PostNL Pakketten & Logistiek: de Nederlandse marktleider in pakkettendistributie.

De klant staat centraal bij PostNL, en dat werpt zijn vruchten af: 88 procent van de klanten is tevreden. Het zijn echter de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het succes. PostNL biedt dan ook een afwisselende loopbaan aan medewerkers die grenzen verleggen, kansen grijpen en hun visie delen mét de mogelijkheid om door te groeien.

Dit is jouw kans om hier deel van uit te mogen maken. PostNL zoekt maar liefst 75 kandidaten die aan de slag gaan als Koerier!

Werkzaamheden

Als Koerier bij PostNL heb jij de chillste bijbaan die er is. Waarom? Rondrijden en daar jouw geld mee verdienen! Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen, maar we vertellen je toch graag hoe zo'n dag als Koerier eruit ziet.

Doordat je in deze functie veel zelfstandig werkt, krijg je enorm veel verantwoordelijkheid. Je komt aan op de locatie van PostNL waar het busje klaarstaat en de ritten die je vandaag gaat maken al zichtbaar zijn op de telefoon. Dit is ook gelijk jouw houvast: hierin staat wat en waar je alles dient af te leveren. Vervolgens laad je het busje in, zet je een lekker muziekje aan en start je de motor. Ready to go! Je rijdt langs alle adressen, maakt soms een praatje met de klant en bezorgt de pakketjes met een glimlach. Is een klant niet thuis? Dan neem je even telefonisch contact op om te informeren of het ook ergens anders afgeleverd kan worden. Na het laatste pakketje te hebben afgeleverd rijd je weer terug naar de locatie waar je bent gestart, laad je de bus uit en lever je jouw telefoon in. Klus geklaard!

Functie-eisen

  • Voorbeeld: Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog 6 maanden studerende; Voorbeeld: Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; Voorbeeld: Je hebt een actieve houding en kunt snel schakelen tussen verschillende situaties; Voorbeeld: Je werkt nauwkeurig en je hebt een probleemoplossend inzicht; Voorbeeld: Je bent zeer klant- en servicegericht.

Loonindicatie

€11,13 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent MBO4-, HBO- of WO student;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Ritjes maken in de auto klinkt voor jou als muziek in de oren;
Je kunt goed zelfstandig werken en hebt je zaakjes altijd goed op orde;
Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar.
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht