Klantenservice Medewerker bij PostNL Hoofddorp

Ben jij een communicatief vaardige kandidaat die op zoek is naar een (tijdelijke) fulltime baan in Hoofddorp (nabij Amsterdam en Leiden)? Ga dan aan de slag als Klantenservice Medewerker bij PostNL! De eerste paar maanden zul je nog aan de slag gaan in Hoofddorp. Het kantoor verhuist rond de zomer naar Den Haag.
 • Voor kandidaten die servicegericht en communicatief vaardig zijn;
 • Flexibele werktijden: je bent minimaal 24 uur p.w. beschikbaar, maar kan ook 40 uur werken! Dit kan van ma t/m vr tussen 08:00 en 19:00 uur en op zaterdag tussen 08:30 en 17:30 uur;
 • Lekker verdienen: €11,61 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Werken bij topwerkgever PostNL in Hoofddorp.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Let op! De eerste paar maanden zul je nog aan de slag gaan in Hoofddorp. Het kantoor verhuist in het voorjaar naar Den Haag.

Met bijna 65.000 medewerkers is PostNL één van de grootste werkgevers van Nederland. PostNL creëert een werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Het sterke merk bezorgt ruim 500.000 pakketten per dag en heeft veel aandacht voor de klant. Deze focus zorgt voor een hoge klanttevredenheid en een top 10 positie in de jaarlijkse reputatielijst van het Reputation Institute. Wacht niet langer en ga aan de slag bij dé onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers!

Werkzaamheden

Zet jouw communicatieve skills in bij PostNL! Als Klantenservice Medewerker op de afdeling Service Management ben jij hét aanspreekpunt voor de zakelijke klanten.

Je beantwoordt vragen, verzoeken en klachten, en zoekt naar logistieke oplossingen om aan de wensen van de klant te voldoen. Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden en communiceer je deze naar belanghebbenden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van e-mail en telefoongesprekken. Iedere dag en klant is anders en vraagt om een andere benadering.

Het is jouw uitdaging om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door het verlenen van uitstekende service.

Functie-eisen

 • Je hebt een tussenjaar of bent net afgestudeerd;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent klantgericht, proactief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent analytisch ingesteld en werkt nauwkeurig en zelfstandig.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze baan ben je 24 tot 40 uur per week beschikbaar voor minimaal de komende 9 maanden. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur en op zaterdag tussen 08:30 en 17:30 uur.
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht