Franstalige Klantenservice Medewerker bij PostNL Hoofddorp

Ben jij een communicatief vaardige student die op zoek is naar een uitdagende en flexibele bijbaan? Ga dan aan de slag als Franstalige Klantenservice Medewerker bij PostNL!
 • Voor studenten die servicegericht en communicatief vaardig zijn en vloeiend Frans en Nederlands spreken;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 07:00 en 23:00 uur, op za van 07:00 tot 15:00 uur en op zo van 16:00 tot 21:30 uur;
 • Verdien €12,33 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Werken bij topwerkgever PostNL in Hoofddorp.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Met bijna 65.000 medewerkers is PostNL één van de grootste werkgevers van Nederland. PostNL creëert een werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Het sterke merk bezorgt ruim 500.000 pakketten per dag en heeft veel aandacht voor de klant. Deze focus zorgt voor een hoge klanttevredenheid en een top 10 positie in de jaarlijkse reputatielijst van het Reputation Institute. Wacht niet langer en ga aan de slag bij dé onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers!

Werkzaamheden

Zet jouw communicatieve skills in bij PostNL! Als Franstalige Klantenservice Medewerker op de afdeling Food ben jij hét aanspreekpunt voor de zakelijke klanten. Je beantwoordt vragen, verzoeken en klachten in zowel het Nederlands als Frans en zoekt naar logistieke oplossingen om aan de wensen van de klant te voldoen. Daarnaast signaleer je commerciële mogelijkheden en communiceer je deze naar belanghebbenden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van e-mail en telefoongesprekken. Iedere dag en elke klant is anders en vraagt om een andere benadering.

Het is jouw uitdaging om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid door het verlenen van uitstekende service.

Functie-eisen

 • Je bent een HBO- of WO student;
 • Je kunt goed werken met geautomatiseerde systemen zoals Excel en Word;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt een sociale en open instelling.

Loonindicatie

€12,33 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor minimaal de komende 9 maanden. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen, waarbij je diensten kunt werken tussen de drie en acht uur per dag. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 23:00 uur, op zaterdag van 07:00 tot 15:00 uur en op zondag van 16:00 tot 21:30 uur; . De beschikbaarheid in het weekend is extra!
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht