Klantenservice Medewerker bij ONVZ Houten

Ben jij op zoek naar afwisselend werk? Dan is deze functie wat voor jou! Van simpele vragen die je zo kunt afhandelen, tot complexere vragen waar je even moet puzzelen. In deze functie is je werkdag nooit hetzelfde en word je van alle gemakken voorzien!
 • Voor zelfverzekerde HBO- en WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 18:00 uur;
 • Lekker cashen: €13,26 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Het Wft Zorg-certificaat wordt voor je betaald.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk. Het belang van de verzekerden staat voorop.

Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er uiteraard ook hard gewerkt. Je komt te werken op een afdeling waar de sfeer informeel is, maar waar iedereen wel netjes en beleefd is. Dit doe je samen in een tof, uiteenlopend studententeam. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers.

Voorafgaand aan je shift pak je jouw headset uit je kluisje en kies je een fijne flexplek uit. Tijd om klanten te helpen!

Werkzaamheden

In de functie van Klantenservice Medewerker bij ONVZ in Houten spreek je enorm veel verschillende soorten mensen. Om je een idee te geven: er komen 2.000 calls binnen per dag.

Je helpt klanten door het beantwoorden van niet-medische vragen per mail en voornamelijk per telefoon. Denk aan: polisvragen, declaratievragen of vragen over vergoedingen. Klinkt lastig? Wees niet bang. Je wordt goed opgeleid en begeleid om deze vragen te kunnen beantwoorden. Soms zijn de vragen kort, soms complex. Het kan voorkomen dat het best een puzzel is om een vraag te beantwoorden, wat het werk alleen maar leuker maakt! Jij informeert de klanten altijd goed en vriendelijk, zodat de klant, en jijzelf, altijd met een glimlach ophangt!

Sophie Saes, SUSA-student bij ONVZ: “Het is afwisselend, staat goed op je cv, je leert veel over de zorg én bouwt een netwerk op.”

Lees hier het gehele interview met Sophie over haar bijbaan bij ONVZ.

Functie-eisen

 • Je volgt een HBO- of WO-studie;
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant op een troon plaatst;
 • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
 • Je hebt interesse in de zorg en kunt klantvragen zakelijk (binnen de regels van de premie) beantwoorden.

Loonindicatie

€13,26 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor minimaal 12 maanden. ONVZ is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.