Klantenservice medewerker bij ONVZ

Hofmandujardin ONVZ 01
Plaats
Landelijk
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 16,23 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& sociaal dier

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij ONVZ ben jij student én sociaal dier! Met deze studentenbaan kun jij jouw communicatie skills optimaal inzetten om voor de beste service te zorgen. Sta jij stevig in je schoenen aan de telefoon en weet je ook raad met mail, chatten en social media? Zet jouw enthousiasme dan nu in voor ONVZ en ga aan de slag als klantenservice medewerker!

Deze vacature in het kort

  • Voor zelfverzekerde hbo- en wo-studenten die wel houden van een kletspraatje;
  • Flexibele werktijden, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08:30 en 17:30 uur vanuit huis;
  • Wekelijks uitbetaald en €16,23 per uur*;
  • Werken in een fijn team dat gericht is op jouw ontwikkeling.
*Bij ONVZ krijg jij €13,87 bruto per uur uitbetaald. Je krijgt maandelijks een eindejaarsuitkering uitbetaald van 8,33% waardoor je omgerekend op een uurloon van €15,03 bruto per uur uit komt. Dit is het bedrag exclusief vakantiegeld, inclusief vakantiegeld is het maar liefst €16,23. Iedere week zal je jouw uurloon exclusief vakantiegeld op je rekening zien verschijnen. Bij SUSA laten we de keuze omtrent het uitbetalen van je vakantiegeld en -dagen bij jou. Dit kan elke week, elke maand of eens per jaar, zodat jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening verschijnt wanneer jíj dat wil!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

In de functie van klantenservice medewerker bij ONVZ in Houten spreek je enorm veel verschillende soorten mensen. Per dag komen er zo’n 2.000 calls binnen, jouw taak is om een deel van deze calls te beantwoorden en de verzekerden van ONVZ zo goed en efficiënt mogelijk te woord te staan.

Aan het begin van je werkdag, pak je jouw headset en kies je een fijne flexplek uit of werk je vanuit huis. Dan is het tijd om klanten te helpen! De vragen die je gaat beantwoorden variëren van polisvragen tot vragen over eigen risico, of kunnen gaan over rekeningen die klanten hebben ontvangen. Na afloop van je contact met de klant zorg je ervoor dat je alles op de juiste manier administratief verwerkt. Klinkt het lastig? Wees niet bang, want je wordt goed opgeleid en begeleid (ook vanuit huis) om deze vragen te kunnen beantwoorden. Soms zijn de vragen kort, soms complex. Als je een telefonisch een topper bent biedt ONVZ de kans om je takenpakket uit te breiden. Je mag dan ook vragen via Chat, Facebook, WhatsApp en Twitter behandelen. Hiervoor zal je gecoacht worden door ervaren collega's.

Over ONVZ

Je gaat aan de slag bij ONVZ. Een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk, waarbij het belang van de verzekerden voorop staat. Klanten worden niet alleen verzekerd van de beste zorg maar ook van vrije keuze. Het is immers hun leven, hun gezondheid. Daar maakt ONVZ zich elke dag sterk voor. Klanten van ONVZ zijn namelijk vrij om te bepalen welke arts zij consulteren en naar welk ziekenhuis zij gaan. Zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend. 

Binnen ONVZ staat iedereen voor elkaar klaar en heerst er een gezellige sfeer, maar wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Je komt te werken op een open afdeling, in een team dat erg sociaal en betrokken is. Van outgoing tot rustige types: het team is lekker divers. Bij ONVZ is iedereen onderdeel van de organisatie, ook jij! Je mag dan ook altijd meedenken en met verbeterpunten komen.

Meer weten over werken bij ONVZ? Daniël, Michelle, Charlotte & Marjorie vertellen je graag meer.

Jij bent Student&

  • Je volgt een HBO- of WO-studie en bent minimaal 12 maanden beschikbaar;
  • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant op een troon plaatst;
  • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
  • Je hebt interesse in de zorg.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar