Klantenservice Medewerker ABN AMRO Amsterdam

ABN AMRO heeft niet alleen verstand van cijfertjes, maar ook een neus voor talent. Help jij anderen graag, heb je een oplossingsgerichte instelling en wil je deze topper van een bijbaan op je cv zetten? Word Klantenservice Medewerker in Amsterdam!
 • Voor de klantvriendelijkste HBO- en WO-studenten in Amsterdam;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 22:00 uur;
 • Verdien €12,32 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Wft-certificaat op je cv.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

ABN AMRO behoeft eigenlijk geen introductie meer, maar het is wel fijn om te weten dat ze álles doen voor een optimale service. En dat is precies waar jij ze een handje bij helpt als Klantenservice Medewerker op het Advies en Service Center in Amsterdam. Daar werk je met een hele groep diverse mensen die allemaal een gemeenschappelijk doel hebben: van de klant een echte ambassadeur maken.

Hoe goed jij en je collega’s bezig zijn, zie je op de borden die op de afdeling hangen. Zo kun je jezelf alsmaar verbeteren. Dat doe je niet alleen, maar je wordt ook gecoacht. Daarom wordt er regelmatig met je gesprekken meegeluisterd. Voor je shift begint, krijg je de belangrijkste informatie van de dag mee, zodat je optimaal voorbereid aan het werk kunt. Je ploft op een van de flexplekken, klapt je koffertje met eigen spulletjes open en neemt de telefoon op.

Tijd om de klanten blij te maken! Zie je een carrière bij ABN AMRO wel zitten? Grijp je kans en laat je van je beste kant zien!

Werkzaamheden

Als Klantenservice Medewerker in het Advies en Service Center heb je dagelijks tal van uiteenlopende klanten aan de lijn. De een heeft een klacht omdat hij te weinig geld uit de betaalautomaat heeft ontvangen. De ander wordt graag geholpen met internetbankieren of het pascontract.

Ook plan je afspraken in met hypotheekadviseurs. Kortom: je helpt klanten waar mogelijk. Op termijn kun je misschien ook wel social media oppakken, wat je werk nóg leuker en veelzijdiger maakt!

Jochem Wind, SUSA-student bij ABN AMRO: “Deze bijbaan staat goed op je cv, ABN AMRO is een fijne werkgever en je krijgt een gratis opleiding. Bovendien werk ik in een geweldig team, waarin serieus werken wordt afgewisseld met ontspanning. Een betere combi krijg je niet!”

Lees hier het gehele interview met Jochem over zijn bijbaan bij ABN AMRO.

Functie-eisen

 • Je bent een enthousiaste, bevlogen en klantvriendelijke HBO- of WO-student;
 • Je hebt oog voor de klant (en verliest de klant nooit uit het oog);
 • Je weet hoe je structuur moet aanbrengen in een gesprek en kunt goed doorvragen;
 • Je streeft altijd naar het beste resultaat.

Loonindicatie

€12,32 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan dien je minimaal 16 uur per week beschikbaar te zijn om te werken. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 22:00 uur.

Wil je meer werken? Het is mogelijk om extra beschikbaarheid op te geven van maandag tot en met vrijdag tussen 21:00 en 23:00 uur en in het weekend tussen 08:00 en 23:00 uur. Dit zijn extra uren. Bij voorkeur ben je ook minimaal 1 jaar beschikbaar en wil je je committen aan een fijne bijbaan.
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht