Klantenservice medewerker bestaande klanten bij de Telegraaf

Vind Een Bijbaan
Plaats
Amsterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,30 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& mediakenner

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bestaande klanten bij de Telegraaf ben jij student én mediakenner. Ben jij altijd op de hoogte van al het nieuws en stuur je alle Dumpert filmpjes door naar je vrienden? Werk voor de coolste merken zoals De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en digitale merken zoals Dumpert. Jij helpt met je communicatie skills de bestaande abonnees aan een antwoord. Klinkt goed toch? Check de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Telegraaf!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo studenten die enthousiast worden van nieuwtjes;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week opgeven van ma t/m vrij van 08.00 – 17.00 uur én zat van 08.00 – 11.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €14,30*;
 • Een vette bijbaan bij een van de grootste mediabedrijven in Nederland!
* Het bedrag van €14,30 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,20 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Bij de Telegraaf ben jij het orakel voor alle abonnees. Je beantwoordt vragen over de levering van kranten en tijdschriften, met het doel dat alle abonnees de telefoon ophangen met een lach op hun gezicht. Denk aan vragen over adreswijzigingen, abonnementswijzigingen of het stopzetten van abonnementen. Je spreekt abonnees uit heel Nederland met abonnementen op verschillende kranten of weekbladen van Mediahuis. Dat betekent dus veel variatie in vragen en geen saaie werkdagen!

Werken bij Mediahuis, wat levert jou dat op? Mediahuis zorgt ervoor dat je alles weet over kranten en tijdschriften. Dit is unieke kennis om te hebben!

Over Mediahuis

Je komt bij de Telegraaf te werken, wat onderdeel is van Mediahuis. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Regionale Dagbladen en digitale merken zoals Dumpert. Mediahuis is gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met hun merken bereiken zij brede doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben zij dankzij regionale merken als Noord-Hollands Dagblad een hechte band met de regio.

Jij bent Student&

 • Jij bent een enthousiaste hbo- of wo-student die altijd op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en trends;
 • Jij bent vooral beschikbaar op zaterdagochtend;
 • Jij bent een kei in communiceren, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • Jij bent klantgericht en hebt een goed empathisch vermogen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar