Medewerker Klantenservice bij BENU Direct Utrecht

Diabetes-, incontinentie- of wondmateriaal. Je zal het maar nodig hebben. Gelukkig is daar BENU Direct en kun jij tijdens je bijbaan als Klantenservice Medewerker in Maarssen klanten automatisch van hulpmiddelen voorzien.
 • Voor zelfstandige HBO- en WO-studenten met pit;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaarheid van ma t/m do tussen 14:30 en 20:30 uur en vrijdag tussen 14:30 en 18:00;
 • Lekker cashen: €12,53 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Werken in een gezellig studententeam.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

BENU Direct is een leverancier van medische hulpmiddelen zoals diabetes-, incontinentie-, stoma- en wondmateriaal en drinkvoeding. Ze leveren dit in nauwe samenwerking met voorschrijvers (huisartsen), zorgverzekeraars, instellingen en apotheken. Het zal je dan ook niet verbazen dat de nadruk ligt op het bieden van kwaliteit en service.

Je werkt bij BENU Direct in Maarssen op een open en sociale afdeling, samen met toffe, spontane, jonge en toegankelijke collega’s. Collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen, feedback te geven en met elkaar mee te denken.

Er is ook een coach aanwezig die je traint op het gebied van voice en mail én je hebt een teamcoördinator voor persoonlijke begeleiding en als aanspreekpunt. Genoeg ruimte voor ontwikkeling dus, als je daarvoor openstaat.

Werkzaamheden

Je werkt op de afdeling Klantenservice. Hier help je klanten telefonisch met hun bestelling en verwerk je gegevens op de klantenkaart. Je belt klanten die ongeveer 2 weken geleden materiaal hebben ontvangen om te vragen hoe het is bevallen en of ze dit willen omzetten naar een automatische levering. Dit is de belangrijkste (commerciële) doelstelling van de afdeling. De nadruk hierbij ligt op incontinentie- en diabetesmateriaal.

Ook ondersteun je de klant bij vragen en adviseer je hen over producten en de herhaalbestelling daarin (automatische levering). Daarbij is het belangrijk dat je objectief naar de wensen van de klant luistert en probeert de vraag (of behoefte) goed te achterhalen.

Functie-eisen

 • Je weet als geen ander hoe je klanten snel en effectief kunt helpen;
 • Je bent een HBO- of WO-student en houdt van aanpakken;
 • Je weet je goed uit te drukken, zowel telefonisch als per mail;
 • Je staat stevig in je schoenen, maar kunt je ook inleven in de klant;
 • Je vraagt altijd goed door om de onderliggende behoefte aan de oppervlakte te krijgen;
 • Je vindt het belangrijk om dankbaar werk te doen voor de klant en organisatie.

Loonindicatie

€12,53 bruto per uur

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor tenminste de komende 9 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met donderdag tussen 14:30 en 20:30 uur en op vrijdag tussen 14:30 en 18:00.

Ben jij wie we zoeken?
Solliciteer dan nu via de knop 'Solliciteer direct', maak een account aan en wij nemen contact met je op.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.