Klantcontact Medewerker Jaaropgave bij Nationale-Nederlanden Amsterdam

Begin 2019 productief: ga van week 4 t/m 12 tussen de 24 en 40 uur per week aan de slag als Klantcontact Medewerker Jaaropgave bij Nationale-Nederlanden in Amsterdam. Een leerzame (bij)baan waar je jezelf later voor bedankt. Zeker als je volgend jaar je eigen jaaropgave onder ogen krijgt. Lekker verdiend!
 • Voor toegewijde kandidaten die graag mensen helpen;
 • Voor 24 tot 40 uur p.w. je rekening spekken van 21 januari t/m 22 maart op ma t/m vr tussen 08:00 en 21:00 uur;
 • Lekker verdienen: €11,49 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Krijg een betaalde, interne opleiding.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Nationale-Nederlanden. Je kent ze wel. Een grote financiële dienstverlener die niet misstaat op je cv. Ze bieden een compleet assortiment aan producten, zoals verzekeringen, pensioenen, (bank)sparen, sparen, etc. en staan bekend als een professionele, persoonlijke dienstverlener. Dat is ook precies wat jij als Medewerker Jaaropgave uitdraagt: professionaliteit met een persoonlijke benadering. Je helpt klanten van NN verder met jouw persoonlijke service die aansluit op hun leven.

Werkzaamheden

Jaaropgaves. Dat is waar jouw (tijdelijke) (bij)baan volledig om draait. Het overzicht met al je loongegevens dat je ieder jaar van je werkgever in januari of februari ontvangt. In de eerste twee maanden van het jaar zijn er veel vragen over deze opgaves en die ga jij beantwoorden. Ook ga je NN-klanten helpen met alles dat gerelateerd is aan deze jaaropgaves, zoals het resetten van een wachtwoord om toegang te geven tot ‘Mijn NN’ en het printen en opsturen van jaaropgaves.

Voordat je jezelf Klantcontact Medewerker Jaaropgave mag noemen, volg je een uitgebreide training. Deze opleiding krijg je ook nog eens uitbetaald!

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student, hebt een tussenjaar of bent net afgestudeerd;
 • Van 21 januari t/m 22 maart heb jij minimaal 24 uur per week tijd voor deze tijdelijke bijbaan. Je kan ook fulltime aan de slag!;
 • Zelfontwikkeling staat hoog bovenaan jouw lijstje voor 2019;
 • Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, groter, grootst en je weet als geen ander hoe je professioneel moet handelen;
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands;
 • Je bent betrokken en verbonden en helpt klanten van Nationale-Nederlanden dan ook met plezier.

Loonindicatie

€11,49 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze (bij)baan ben je vanaf week 4 minimaal 24 tot maximaal 40 uur per week beschikbaar om te werken. Het is een tijdelijk project tot en met week 12 in 2019. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur.
Deze vacature staat momenteel niet open

Niet getreurd. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar. Klik op de knop en vind jouw baan.

Naar banenoverzicht