Klantcontact medewerker hypotheken bij Nationale-Nederlanden

1709 ZENBER NN Investment Partners Small 4306
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,02 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker hypotheken bij Nationale-Nederlanden ben jij student én raadgever! In deze studentenbaan tover je een lach op het gezicht van de klant. Door jouw communicatie skills en financiële expertise help jij klanten zo uit de brand. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Nationale-Nederlanden!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die sociaal en communicatief sterk zijn;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 uur;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €14,02*;
 • Boost je cv en je sociale netwerk bij een topbedrijf!

* Het bedrag van €14,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,94 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als medewerker hypotheken? Dan kom je terecht in het team Hypotheken en Consumptief Krediet van Nationale-Nederlanden. Jij bent onmisbaar als het gaat om het realiseren van het echte klantcontact. Vragen over hypotheken en consumptief krediet zijn geen probleem voor jou en door jouw correcte toepassing van gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis wordt de klant van A tot Z geholpen. Een echte raadgever dus!

Je werkt samen met ca 40 enthousiaste en (klant)gedreven collega’s en nog 30 andere SUSA toppers. Jij hebt samen met jouw collega’s oog en aandacht voor de klant en willen jezelf en de dienstverlening continu verbeteren. Je mag zowel op kantoor als vanuit huis werken, wel willen ze je graag minimaal één keer per maand op kantoor verwelkomen! De training zal daarnaast wel volledig op kantoor in Rotterdam plaatsvinden.

 

 

Hoe is het om te werken bij NN? Wat is de sfeer binnen NN en wie worden je collega's? In deze video laten we verschillende mensen aan het woord en geven we antwoord op al jouw vragen!

 

Check het snel en wie weet wordt jij wel de nieuwe collega!

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzet om klanten verder te helpen in het leven. De sfeer binnen het team is open en informeel. Er is onderling ruimte voor een praatje of een grapje en er wordt koffie voor elkaar gehaald. Er wordt verwacht dat je hard doorwerkt en elk gesprek voert met dezelfde kwaliteit. Help jij hieraan mee?

Meer weten over werken bij Nationale-Nederlanden?

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student en minimaal nog een jaar beschikbaar;
 • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij staat stevig in je schoenen en zet graag een extra stapje voor de klant;
 • Jij denkt in oplossingen en kan deze telefonisch overbrengen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar