Klantcontact Medewerker bij Zorg en Zekerheid

Plaats
Leiden
Aantal uur
24 - 40 uur
Dienstverband
Fulltime
Salaris
€ 13,57 per uur

Wil jij een zorgverzekeringen-expert worden? Houd je ervan om klanten van jong tot oud te informeren en te adviseren? Dan zit je bij Zorg en Zekerheid helemaal goed! Bij deze topwerkgever staan service, dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel.

In het kort

 • Voor klantvriendelijke HBO- en WO-studenten en -afgestudeerden die 24 tot 40 uur beschikbaar zijn;
 • Werken in een leuk en jong team, in hartje Leiden;
 • Een lekker salaris van €13,57 bruto per uur;
 • Levenslange kennis over zorgverzekeringen en werken aan je cv bij deze grote zorgverzekeraar.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Werkzaamheden

Als Klantenservice Medewerker beantwoord je de telefonische vragen van klanten, verstrek je de juiste informatie én heb je een adviserende rol bij het samenstellen van een zorgpolis. Met jouw kennis over alle pakketten en mogelijkheden binnen Zorg en Zekerheid weet je precies in te spelen op de behoeftes van de klant. Zo weet je de klant alles te vertellen over eigen risico, declaraties en vergoedingen, overstapregelingen en de inrichting van hun zorgpakket!

Dankzij een professionele (betaalde!) training kent de zorgwereld al snel geen geheimen meer voor jou. Zo beschik je al vóórdat je start over de benodigde kennis om iedere klant van dienst te kunnen zijn. Leren en verdienen in één, wie wil dat nou niet?

Over de opdrachtgever

Zorg en Zekerheid is al bijna tweehonderd jaar lang dé regionale zorgverzekeraar in en rondom het Groene Hart. Het bedrijf werkt niet vanuit een winstoogmerk, maar maakt zich sterk voor toegankelijke én betaalbare zorg waarin de gezondheid van de klant te allen tijde centraal staat. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke aanpak: ze kennen de huisartsen, apothekers en specialisten en zijn elke dag met hen in gesprek om de samenwerking zo goed mogelijk te organiseren. Bij zo'n topwerkgever wil je toch aan de slag?

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent sociaal, niet bang om de telefoon te pakken en wil altijd blijven leren;
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar tot 1 maart 2021, daarna kan je nog voor 16 uur per week flexibel blijven werken;
 • Jij kunt jezelf zonder enige twijfel klantgericht en dienstverlenend noemen: alles voor de klant;
 • Je bent bereid deze zomer je WFT Zorg certificaat te behalen op kosten van SUSA en je kan medio augustus starten met trainen.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze baan ben je vanaf augustus tot 1 maart 2021 24 tot 40 uur per week beschikbaar. Vanaf 1 maart 2021 kan jij nog minimaal 16 uur per week blijven werken. Je kunt deze uren flexibel inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Deel deze vacature