Klantcontact medewerker bij Nationale-Nederlanden

Vind Een Bijbaan
Plaats
Rotterdam
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 12,94 per uur

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Nationale-Nederlanden ben jij student én raadgever! In deze studentenbaan tover je een lach op het gezicht van de klant. Door jouw communicatie skills en financiële expertise help jij klanten zo uit de brand. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Nationale-Nederlanden!

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die sociaal en communicatief sterk zijn;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur;
 • Lekker salaris van tussen €12,94 bruto per uur (dat is €13,97 inclusief vakantiegeld);
 • Boost je cv en je sociale netwerk bij een topbedrijf!

Wat ga je doen?

Ga je aan de slag als klantcontact medewerker? Dan kom je terecht in het team Hypotheken en Consumptief Krediet van Nationale-Nederlanden. Jij bent onmisbaar als het gaat om het realiseren van het echte klantcontact. Vragen over hypotheken en consumptief krediet zijn geen probleem voor jou en door jouw correcte toepassing van gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis wordt de klant van A tot Z geholpen. Een echte raadgever dus! Nog geen kennis over hypotheken en consumptief krediet? Geen zorgen, dit ontvang je in een uitgebreide training!

Je werkt samen met ca 40 enthousiaste en (klant)gedreven collega’s en nog 30 andere SUSA toppers. Jij hebt samen met jouw collega’s oog en aandacht voor de klant en willen jezelf en de dienstverlening continu verbeteren.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Zij biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, hypotheken en beleggingen.

Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzet om klanten verder te helpen in het leven. De sfeer binnen het team is open en informeel. Er is onderling ruimte voor een praatje of een grapje en er wordt koffie voor elkaar gehaald. Er wordt verwacht dat je hard doorwerkt en elk gesprek voert met dezelfde kwaliteit. Help jij hieraan mee?

Jij bent Student&

 • Jij bent HBO- of WO-student en studeert nog minstens een jaar;
 • Jij kan zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij staat stevig in je schoenen en zet graag een extra stapje voor de klant;
 • Jij kan zelfstandig werken en bent stressbestendig;
 • Jij toont empathisch vermogen en hebt interesse in de financiële sector;
 • Jij denkt in oplossingen en kan deze telefonisch overbrengen.

SUSA. Make it count.

 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Klantenservice medewerker bij Greenchoice

Medewerker hulpverlening bij SOS International

Een flexibele studenten bijbaan in Rotterdam