Klantadviseur Daily Contacts bij ABN AMRO Nijmegen

Plaats
Nijmegen
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 14,00 per uur
Sta jij mensen graag telefonisch te woord? Sta jij bekend om jouw professionaliteit en ben je klaar voor een serieuze bijbaan? Solliciteer dan direct op de functie van Klantadviseur Daily Contacts & Afspraken bij ABN AMRO in Nijmegen!

In het kort

 • Voor enthousiaste, commerciële en klantvriendelijke HBO- en WO-studenten; 
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 21:00 uur; 
 • Verdien €14,00 bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld)
 • Werkervaring opdoen bij een internationale bank.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Klantadviseur Daily Contacts & Afspraken zul je beginnen bij het inplannen van afspraken. Door de hulpvraag goed in kaart te krijgen weet jij precies bij welke hypotheekadviseur er een afspraak moet worden ingepland. Jij bent je bewust van het feit dat je het visitekaartje van ABN AMRO bent en gaat daar dan ook goed mee om!

Na verloop van tijd zul jij ook verder worden opgeleid om diverse klant vragen op te pakken. Particuliere klanten van de bank geven je een belletje bij vragen of klachten over dagelijkse bankzaken en sparen. Zo handel je bijvoorbeeld vragen af over bankpasjes, pascontracten en internetbankieren. Hierbij heb je te maken met veel verschillende klanten: van ouderen tot zakenmensen. In deze functie is het belangrijk dat je een commercieel inzicht hebt en kansen voor zowel de klant als de bank ziet en benut.

Je beschouwt elk gesprek als een kans. Je luistert, adviseert, maakt een offerte of verwijst door. Kortom: je komt snel tot de kern en verrast de klanten met jouw topservice. Doorgroeimogelijkheden? Die zijn er zeker! Laat jezelf daarom van je beste kant zien.

De bedrijfscultuur is goed en het werk is afwisselend. Het is leuk om mensen te kunnen helpen en op de werkvloer helpen mijn collega’s bij ABN AMRO mij ook. Iedereen is gemakkelijk te benaderen en je kunt vaak bij ze terecht voor vragen.

Justin

Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO

Meer weten over hoe het is om te werken bij ABN AMRO?

Lees het interview met Justin over zijn bijbaan bij ABN AMRO of bekijk onze Werken bij ABN AMRO pagina.

Over de opdrachtgever

Bij ABN AMRO is niets belangrijker dan optimale service. Je werkt in deze functie namelijk voor een rasechte dienstverlener. Jouw werkplek bevindt zich in het Advies en Service Center in Nijmegen. Een open, informele en gemoedelijke afdeling. Het advies dat hier aan klanten wordt gegeven is net zo divers als de mensen die er werken. Word jij de topper van de afdeling? Op de borden kun je de voortgang van jezelf en je collega’s bijhouden.

Vanzelfsprekend word je iedere dag tijdens de dagstart bijgepraat over belangrijke zaken en wordt er tijd gemaakt voor coaching aan de hand van de gesprekken die je voert. Het fijne aan de flexplekken bij ABN AMRO is dat je iedere dag lekker op een andere werkplek kunt neerploffen en zo altijd naast je favoriete collega’s zit.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog een jaar studerende; 
 • Je houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook leiding nemen in gesprekken; 
 • Je staat sterk in je schoenen en durft je verantwoordelijkheid te nemen;
 • Goede communicatieskills: je bent helder en to the point;
 • Je wil een klik maken met de klant en de klant ambassadeur maken; 
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfredzaam; 
 • Telefonische werkervaring is geen must, maar dikke pluspunten voor jou wanneer je die wel hebt.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur.

Coronamaatregelen

Zolang de coronamaatregelen actief zijn zal je grotendeels vanuit huis werken. Daarna zal er wel weer een mogelijkheid zijn om op kantoor te werken. Het inwerkproces zal deels op kantoor plaatsvinden, vooraf dien je een coronatest te ondergaan.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature