Klantadviseur bij Essent

Plaats
's-Hertogenbosch
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,18 per uur

Krijg jij energie van klantcontact? Denk jij altijd oplossingsgericht en is voor jou geen klantvraag te ingewikkeld? Dan is deze bijbaan als Klantadviseur bij Essent echt iets voor jou!

In het kort

 • Voor commercieel ingestelde HBO- en WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur;
 • Lekker verdienen: €12,18 per uur bruto (ongeacht leeftijd);
 • Werk samen met andere studenten en boost je cv bij Essent.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Klantadviseur bij Essent is geen dag hetzelfde en houd je je bezig met allerlei klantvragen. Eerst help je een klant met een verhuizing doorgeven, daarna help een andere klant met een contractverlenging en vervolgens sluit je met een nieuwe klant een contract af. Voor jou is geen vraag te ingewikkeld. Je zorgt ervoor dat alle vragen zo snel en goed mogelijk worden opgepakt. Is de klant blij? Dan ben jij blij!

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt met mensen en graag service verleent. Je bent pas tevreden als de klant tevreden is én ook tevreden blijft. In een gesprek hoor je meteen de verkoopsignalen en zorg je er met jouw overtuigingskracht voor dat deze persoon een klant wordt. Na het gesprek verwerk je alle gegevens in het systeem, zodat je dit later makkelijk kan opzoeken. Hierbij werk je met targets en ben je gedreven om deze te halen, of zelfs meer dan dat! Is het een keer druk? Geen stress, je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht zodat elke klant zo goed mogelijk geholpen kan worden. 

Over de opdrachtgever

Als energieleverancier helpt Essent ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in Nederland en België in de particuliere en zakelijke markt. Je staat particuliere klanten te woord. Dit doe je met je collega’s in een team met verschillende leeftijden, culturen en ervaringen. Bij Essent staan collega’s voor elkaar klaar en helpen ze elkaar op weg! De werksfeer is fijn en informeel, ook met je coach en de teammanager. Met jouw coach heb je regelmatig een evaluatiemoment waar je getraind wordt op het behalen van jouw targets. Het kantoor van Essent is gevestigd in Den Bosch. 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student;
 • Je bent commercieel ingesteld, je herkent verkoopsignalen en kan deze goed omzetten in daadwerkelijke sale;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je houdt van écht contact met de klant en kunt goed luisteren, maar ook leiding nemen in gesprekken;
 • Je wil een klik maken met de klant en de klant ambassadeur maken;
 • Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfredzaam;

Werktijden en beschikbaarheid

In deze toffe functie kun je lekker veel werken en ook nog eens vanuit huis. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 tot 18.00 uur.

Coronamaatregelen

Zolang de coronamaatregelen in Nederland actief zijn, zal je volledig vanuit huis werken. Ook de inwerktraining zal je online volgen, alleen de eerste trainingsdag is op kantoor. Om ook thuis voor een leuke werksfeer te zorgen, organiseert Essent verschillende online film- en borrelavonden! Hoe de situatie na corona eruit zal zien, is nog niet bekend. Wel is de kans groot dat je daarna ook (deels) vanuit huis zal werken.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature