Klantadviseur bij Equipe zorgbedrijven

Plaats
Eindhoven
Aantal uur
16 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,30 per uur
Ben jij geïnteresseerd in de zorg en heb je een gemakkelijke babbel? Kan jij daarnaast op een integere, verantwoordelijke manier meedenken over medische onderwerpen en klanten juist informeren? Word dan de nieuwe Klantadviseur bij Equipe Zorgbedrijven!

In het kort

 • Voor zorgzame HBO- en WO-studenten;
 • Flexibele werktijden: minimaal 16 uur per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00;
 • Lekker verdienen: €12,30 bruto per uur (dat is €13,28 incl. vakantiegeld);
 • Je helpt mensen bij het vinden van de juiste zorg.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

De eerste week begin je met administratieve taken, zo leer je de fijne kneepjes van het vak en word je rustig klaargestoomd voor het klantcontact. Ben je zover? Dan krijg je ook de telefonische werkzaamheden toegewezen. Hierbij begin je met werkzaamheden voor de Xpert Clinics en na verloop van tijd kun je ook de werkzaamheden voor Velthuis kliniek oppakken! Met jouw enthousiasme, begrip en luisterend oor adviseer je patiënten bij hun zorgvragen. 

Het is belangrijk dat je iedere patiënt met evenveel aandacht te woord staat. Zo bied je iedere klant de best mogelijke zorg, en kun je na afloop van het telefoongesprek de administratie secuur verwerken. De gesprekken bevatten namelijk gevoelige informatie en gaan vaak over medische kwesties. Dankzij jouw combinatie van nieuwsgierigheid en zelfstandigheid weet jij tijdens ieder gesprek de juiste informatie te achterhalen. Zo geef jij iedere klant de beste en meest complete adviezen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken bij de aangesloten merken, zoals consultgesprekken. Verder bel je (potentiele) patiënten na en verstuur je brochures en afspraakbevestigingen.

Over de opdrachtgever

Misschien ben je wel bekend met het RTL-programma Lelijke Eendjes? Daar worden patiënten gevolgd bij de Velthuis kliniek, een van de gespecialiseerde klinieken van Equipe Zorgbedrijven. Deze klinieken zitten gevestigd door heel Nederland en dagelijks werken er ongeveer 400 medewerkers om iedere patiënt de beste zorg te geven. Patiënten kunnen bij Equipe terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Korte wachttijden, uitstekende voorlichting en veel aandacht voor goede nazorg. Dat zijn de kernwaarden van Equipe. 

Equipe Zorgbedrijven is echt een informatiecentrum. Je geeft advies over allerlei zorg gerelateerde vragen. Ben je niet helemaal zeker van je antwoord? Dan kan een van de aanwezige verpleegkundigen je altijd de benodigde informatie geven. 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je kunt goed luisteren; 
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector; 
 • Ervaring in het klantcontact is een pré; 
 • Je werkt secuur en gaat zorgvuldig om met patiënteninformatie en jouw takenpakket.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor ten minste 9 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. 

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature