Klantenservice medewerker bij TKP Pensioen

Kantoor TKP
Plaats
Groningen
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 15,22 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& doorvertaler

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij TKP Pensioen ben jij student én doorvertaler! Jij weet straks alles van pensioenen en kunt dit vertalen naar duidelijke taal voor de klant. Ook cijfers weet jij duidelijk aan de klant uit te leggen. Zo zorg jij dat de klant ophangt met een glimlach! De ene keer praat je met klanten via de telefoon en de andere keer via de mail of chat. Geen dag is hetzelfde, dus ga voor die uitdaging als klantenservice medewerker bij TKP Pensioen!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die houden van afwisseling en altijd overzicht kunnen bewaren;
 • Flexibele werktijden, 16 uur per week van ma t/m vr tussen 08.00 en 17.00 uur;
 • Een lekker salaris van €15,22* per uur en wekelijks uitbetaald;
 • Staat top op je cv en goed voor je ontwikkeling!
* Het bedrag van €15,22 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,05 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Veel mensen zitten met vragen over hun pensioen. Denk bijvoorbeeld aan: wat zijn de gevolgen voor mijn pensioen bij een echtscheiding? Verandert er iets als ik ga samenwonen? Of wat moet een werkgever regelen wanneer er een nieuwe medewerker in dienst komt? Jij krijgt deze vragen binnen via de mail, per post, telefonisch of via chat. Met jouw goede communicatieskills als echte doorvertaler weet jij al deze complexe vraagstukken op een simpele manier uit te leggen. Daarnaast zie jij berekeningen met cijfers als een mooie uitdaging. Lekker afwisselend dus!  Je krijgt de ruimte om aan het werk te gaan op jouw manier. Je schrikt dus niet van verantwoordelijkheid en schakelt samen met je collega’s om tot de beste oplossingen te komen. Weet jij het antwoord op de vraag van de klant niet? Jij vraagt je collega’s om hulp en samen bezorgen jullie de klant een glimlach. Dat is tenslotte waar je het voor doet.

Over TKP Pensioen

"Hi, wij zijn TKP Pensioen. Expert in pensioenuitvoering. Dochter van Aegon. En gevestigd in Groningen. We zijn aanpakkers, nuchter van aard. We hebben een stevige ambitie: het beste digitale pensioenplatform zijn. Om zo pensioen easy te maken.". Duidelijk toch? TKP Pensioen regelt het pensioen voor maar liefst ruim 4 miljoen Nederlanders en zijn daarmee één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. En dat is allesbehalve saai! TKP Pensioen is een ambitieus bedrijf, vol jong professionals die samen hard timmeren aan de weg naar een mooie toekomst. Zo zijn ze op dit moment bezig met het bouwen van het beste digitale pensioenplatform, waardoor jij straks je pensioenopbouw even makkelijk checkt als je banksaldo!

Jij bent Student&

 • Jij bent communicatief vaardig en vriendelijk aan de telefoon;
 • Jij bent geen Einstein, maar kunt je goed redden met cijfers;
 • Jij kunt snel schakelen en leert systemen makkelijk kennen;
 • Jij hebt een goed analyserend vermogen;
 • Jij houdt van afwisseling in je werk!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.