Begeleider vervoer bij SOS International

SUSA Fotografie 2022 Lowres 6
Plaats
Ter Apel/Zuidkamp
Aantal uur p/w
24 uur
Salaris
€ 16,35 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& aanspreekpunt

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als begeleider vervoer bij SOS International ben jij student én aanspreekpunt. Jij zet jouw hulp in om vluchtelingen zo snel mogelijk een fijne start in Nederland te geven. Dit doe je samen in een team met andere sociale en gedreven studenten. Zo zorgen jullie ervoor dat zij de juiste voorzieningen krijgen. Dat klinkt als een waardevolle bijbaan, toch? Check de hele vacature en solliciteer!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die van aanpakken weten en een maatschappelijk verschil willen maken;
 • Werk elke week minimaal 24 uur op vaste momenten: va 09.00 - 16.30 uur of van 13.30 - 22.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere week je loon op je rekening en een uurloon van €15.10*;
 • Goed voor de mens, je cv én je sociale ontwikkeling!
* Het bedrag van €16,35 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15,10 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

In jouw rol als begeleider vervoer maak jij het verschil voor mensen die net aangekomen zijn in Nederland. Jij bent het eerste aanspreekpunt en bied een luisterend oor. Jij zorgt ervoor dat de mensen op het moment dat zij aan de beurt zijn om zich te laten registreren, in de juiste bus zitten. Je wekt ze en zorgt dat zij met al hun spullen de juiste bus instappen. Jij bent er dus verantwoordelijk voor dat de mensen en collega’s alle juiste informatie ontvangen, dat de begeleiding naar diverse locaties soepel verloopt, dat je problemen tijdig signaleert en bespreekt met de locatiecoördinator en dat je je activiteiten, bijzonderheden en overdracht bijhoudt. Zo worden de mensen vanaf het eerste moment in Nederland goed begeleid!

Over SOS International

SOS International coördineert dit vervoer. Maar wie is SOS? SOS biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. En nu ook voor vluchtelingen. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil. Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst. Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student;
 • Jij bent stressbestendig en durft beslissingen te nemen;
 • Jij hebt een goed empathisch vermogen;
 • Jij spreekt en schrijft naast Algemeen Nederlands ook goed Engels.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

Haal jij energie uit mensen te hulp staan? Zet jouw energie dan in bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland!