Klantenservice Medewerker bij ONVZ

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 - 24 uur
Dienstverband
Fulltime
Salaris
€ 13,50 per uur

Help jij graag mensen uit de brand? Verdien je geld met bellen, chatten en mailen als Klantenservice Medewerker bij ONVZ. Je komt te werken in een jong en divers studententeam, waardoor geen dag hetzelfde is. Reageer vandaag nog!

In het kort

 • Voor zelfverzekerde HBO- en WO-studenten die van aanpakken weten;
 • Werk 24 tot 40 uur p.w. van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur;
 • Lekker cashen: €13,50 bruto per uur (dat is €14,58 incl. vakantiegeld);
 • Het Wft Zorg-certificaat wordt voor je betaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

In de functie van Klantenservice Medewerker bij ONVZ in Houten spreek je enorm veel verschillende soorten mensen. Per dag komen er zo’n 2.000 calls binnen, jouw taak is om een deel van deze calls weg te werken. In het begin doe je dit per mail en telefonisch, maar als je wat langer in dienst bent mag je deze vragen ook via Facebook, WhatsApp en Twitter beantwoorden.

Aan het begin van je werkdag, voordat je aan je shift begint, pak je jouw headset uit je kluisje en kies je een fijne flexplek uit. Tijd om klanten te helpen! De vragen die je zoal moet beantwoorden variëren van polisvragen tot vragen over eigen risico, of over rekeningen die klanten hebben ontvangen. Daarnaast verwerk je ook administratieve taken die uit de gesprekken voortkomen. Klinkt het lastig? Wees niet bang! Je wordt goed opgeleid en begeleid om deze vragen te kunnen beantwoorden. Soms zijn de vragen kort, soms complex. Het kan voorkomen dat het best een puzzel is om een vraag te beantwoorden, wat het werk juist leuker maakt! Jij informeert de klanten te allen tijde goed en vriendelijk, zodat de klant én jijzelf altijd met een glimlach ophangen!

Ik word gebeld met heel veel uiteenlopende vragen. Van een declaratie of advies tot vragen als "mijn kind moet een beugel, wat moet ik nu doen?". Het is vaak heel inhoudelijk, maar soms ook gewoon praktisch als er een betaling moet worden geregeld of iets snel moet worden opgezocht. Uiteindelijk vind ik het contact met klanten echt het allerleukst, dat maakt de functie heel afwisselend.

Margot Bonsing

Klantenservice Medewerker bij ONVZ

Meer weten over hoe het is om te werken bij ONVZ? Lees het volledige interview met Margot over haar bijbaan.

Over de opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij ONVZ. Een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen. ONVZ is een zorgverzekeraar die zich onderscheidt door dienstverlening. En dat komt door haar mensen. Zij stellen de verzekerden centraal en zijn zeer betrokken bij ONVZ. Werken bij ONVZ betekent voortdurend streven naar excellence, betekent samenwerken, maar is vooral heel leuk. De sfeer bij ONVZ is informeel en er is altijd ruimte voor een gezellig gesprek met de managers in onder andere de open kantine! Het pand ligt gevestigd op 5 minuten loopafstand van station Houten en heeft ruime gelegenheid om te parkeren!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent t/m januari 24 - 40 uur per week beschikbaar en vanaf februari 16 uur per week;
 • Je bent bereid om het Wft-Zorg certificaat te gaan behalen. Behaald? SUSA betaalt!;
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet hoe je de klant ambassadeur maakt;
 • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen, zonder je werk en verantwoordelijkheid te onderschatten;
 • Je hebt interesse in de zorg en kunt klantvragen zakelijk (binnen de regels van de premie) beantwoorden;
 • Je bent bereid om naast serieus en hard werken bij het leukste studententeam van Utrecht e.o. te horen!

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent in ieder geval tot en met januari 2022 minimaal 24 uur per week beschikbaar of zelfs langer. Vanaf februari 2022 kan je in overleg ook in de flexpool doorstromen als je weer gaat studeren, maar dat is afhankelijk van jouw wens en de wens van de opdrachtgever. Je bent in ieder geval 6 maanden en bij voorkeur langer beschikbaar om bij ONVZ te blijven!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature