Flexibele, leuke en goedbetaalde bijbaan Eindhoven

Niet alleen is Eindhoven 'de gekste', de kosten van het studentenleven zijn dat soms ook! Een bijbaan in of rondom Eindhoven is dus geen overbodige luxe. Wil jij leuk werk in een gezellig studententeam, lekker verdienen en zelf je (flexibele) werktijden bepalen?
 • Verdien tot €14,- bruto per uur;
 • Voor sociale HBO- en WO-studenten;
 • Bepaal zelf je werktijden;
 • Werken bij topwerkgevers zoals VGZ, CZ en Janssen & Janssen.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster! De bedrijven waar je in en rondom Eindhoven aan de slag gaat, zijn grote namen zoals VGZ, CZ en Janssen & Janssen. Stuk voor stuk bedrijven die je ongetwijfeld op je cv wilt hebben!

Werkzaamheden

Er komen regelmatig verschillende functies vrij bij onze topwerkgevers in en rondom Eindhoven. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan op de customer service afdeling waar je op professionele wijze uiteenlopende vragen van klanten afhandelt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gesprekken van topkwaliteit zijn en de klant tevreden ophangt.

Ben je geen held aan de telefoon? Niet getreurd! Ook functies als Data Entry Medewerker of Logistiek Medewerker komen regelmatig vrij. Klik dus snel op 'solliciteer direct' en word als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste vacatures in en rondom Eindhoven!

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en op zoek naar een bijbaan in de regio Eindhoven;
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands;
 • Je gaat proactief te werk en hebt probleemoplossend inzicht;
 • Je vindt het leuk om anderen te helpen en werkt graag samen in een gezellig studententeam.

Loonindicatie

Verdien tot €14,- bruto per uur

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent ongeveer 16 uur per week beschikbaar en kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen (afhankelijk van je opdrachtgever tussen ma-zo). Wil je bijvoorbeeld 1 hele dag en 2 middagen werken? Kan gewoon!
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.