Flexibel werken bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,00 per uur
Bij SUSA werken wij niet alleen voor, maar ook mét studenten. Op elke afdeling. Wil jij al tijdens je studie relevante ervaring opdoen in een leuk studententeam? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze Flex-functies bij SUSA.  Wij werken op elke afdeling met een groot team studenten, dus altijd wel een functie die bij jou past. Wil je lekker verdienen en een eerste stap in je carrière zetten? Dan zit je met een bijbaan bij SUSA gebakken!

In het kort

 • Voor studenten die al tijdens het studeren super relevante ervaring willen opdoen;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week, meer mag altijd;
 • Een bijbaan met doorgroeimogelijkheden;
 • Voor studenten die willen werken in een gezellig en divers team;
 • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

SUSA maakt flexibel werken naast je studie mogelijk. Al bijna 75 jaar. Heel veel studenten werken daarom via SUSA bij verschillende topwerkgevers in heel Nederland. Als Flex Medewerker bij SUSA zorg je er met jouw sociale skills en proactieve houding voor dat iedereen flex aan het werk kan. Samen met andere student-collega’s zorg jij dat alles op rolletjes verloopt. We hebben op elke afdeling een pool studenten versterking is altijd welkom. Ga aan de slag als master-koppelaar in de functie van Recruiter, wees het eerste aanspreekpunt voor al onze werkende studenten bij de afdeling Operations, maak de gaafste studentencontent als Flex-Marketeer of ontwikkel je administratieve skills bij Administratie. Kun je niet goed kiezen? Solliciteer dan onderaan op de ‘Open Flex-vacature’ en we kijken samen naar de beste match. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als je bent aangekomen op de Maliebaan neem je de lift naar de derde, of haal je je ochtendgymnastiek in middels het trotseren van de trappen naar boven. Je legt je spullen neer en maakt een praatje met je collega’s. Bijgekomen van de tocht naar boven? Dan is het tijd om de dag te starten en alle to-do’s door te nemen met de afdeling waar jij straks aan de slag gaat. Zo is duidelijk wat er die dag gedaan moet worden en kan iedereen lekker aan de bak. Toch nog vragen? Twijfel vooral niet om je collega’s om hulp te vragen! Als alles gedaan is voor de dag geef je jezelf een schouderklopje en heb je als het goed is een voldaan gevoel. Weer een dag een Flex-held uitgehangen voor SUSA.

Door de flexibele werktijden, open sfeer en vele mogelijkheden voel ik me als student helemaal op mijn plek bij SUSA.

Emma

Flex Marketeer bij SUSA

Wie ben jij?

 • Je bent HBO- of WO-student en studeert nog minimaal 12 maanden;
 • Je bent voor minimaal 16 tot 40 uur per week beschikbaar om te werken;
 • Je bent sociaal, proactief en een echte teamplayer;
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en een harde werker;
 • Je bent altijd in voor gezelligheid en een vrijmibo met je collega’s.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor een flex-functie ben je nog minimaal 12 maanden beschikbaar om 16 tot 40 uur (afhankelijk van jouw functie) te werken. Je kan zelf je uren flexibel inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur. 

Over SUSA

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een gezellig team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een groot SUSA-feest organiseren.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature