Medewerker Backoffice bij TÜV Eindhoven

Ben jij pietje-precies? Een administratieve topper die raad weet met rapporten en facturen? TÜV Nederland is op zoek naar jou! Solliciteer direct voor deze leuke, verantwoordelijke en flexibele bijbaan als Backoffice Medewerker in Son.
 • Voor HBO- en WO-studenten die dol zijn op administratieve werkzaamheden en verschillende typen mensen;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 07:30 en 17:00 uur;
 • Werken in een gezellig team met toffe collega’s.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

TÜV controleert de betrouwbaarheid van technische apparaten zoals liften, achtbanen en auto’s. Als deze worden goedgekeurd, krijgen ze een bijbehorend certificaat. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers in vrijwel alle bedrijfstakken, met een nadruk op de bouwnijverheid, zorg, industrie en zakelijke dienstverlening. Vertrouwen staat hoog op het lijstje binnen de organisatie en ook jij helpt mee om het vertrouwen van de klant blijvend te versterken.

Je komt te werken in een gemixt team van collega's met verschillende leeftijden. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht. Met deze behulpzame en gezellige collega’s ga je sowieso een keer per jaar op pad tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Klinkt goed!

Werkzaamheden

Als Backoffice Medewerker bij TÜV stort jij je volledig op de administratie. De inspecteurs maken rapporten en jij controleert deze op juistheid. Je moet dus écht secuur kunnen werken. Je krijgt daarbij een grote verantwoordelijkheid, want je verstuurt rapporten ook regelrecht door naar de klant.

Ook de facturen die worden verstuurd controleer jij. Zijn de gegevens goed ingevuld? Is de aangegeven prijs juist? En het aantal uren? Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat klanten tevreden zijn over het complete resultaat: van begin tot aan de betaling.

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog 12 maanden studerende;
 • In Word en Excel ben je een pro en je gaat secuur te werk;
 • Je bent een teamplayer die initiatief toont;
 • Je hebt een voorliefde voor administratieve werkzaamheden/processen;
 • Je bent proactief en hebt ideeën en suggesties voor verbeteringen.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar voor ten minste 12 maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 17:00 uur.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.